België

België

Belgie is een populaire bestemming om er even tussenuit te zijn. Maandelijks maken tienduizenden Nederlanders een citytrip naar mooie steden zoals Antwerpen, Brugge en Brussel lenen zicht uitstekend voor een stedentrip.

Door heel Belgie heb je bijzondere bezienswaardigheden. Aantal populaire bezienswaardigheden zijn:

Antwerpen, de opkomst van de haven in de twaalfde eeuw heeft ervoor gezorgd dat Antwerpen een lange loeiperiode heeft gekend. Antwerpen is daardoor een moderne stad. Belgische kust, de kuststrook is maar liefst 67 kilometer. Met bekende plaatsen zoals Blankenberge en Oostende. Er worden veel evenementen georganiseerd om vele t.. Lees verder »

B&B Altijd Genieten 2-3 pe..

Vlaanderen, België

3 personen 1 slaapkamers

Deze volledig aangepaste B&B is door de perfecte integratie van faciliteiten voor iedereen toegankelijk. De Sifonbrugkamer is op de verdieping maar is bereikbaar met een lift of per trap...


TVMagnetronSpeeltuinTerrasTrampoline Bekijk verblijf

B&B Altijd Genieten 2-4 pe..

Moerkerke Damme, België

4 personen 1 slaapkamers

Deze volledig aangepaste B&B is door de perfecte integratie van faciliteiten voor iedereen toegankelijk. De Molentjesbrugkamer is gelegen op de begane grond. Dit is een ruime, stijlvol in..


TVMagnetronSpeeltuinTerrasTrampoline Bekijk verblijf

Barkas 11

Nieuwpoort, België

4 personen 2 slaapkamers

Het huisje maakt deel uit van een huizengroep in de gezellige stijl van een beluik met groot binnenplein. Achteraan is een tuintje met terras. Er is een volledig uitgeruste keuken met kookeiland, ee..


Huisdier toegestaanTVMagnetronParkeerplaatsSpeeltuin Al vanaf: € 200 Bekijk verblijf

Camping Ter Duinen ( 400 m..

De Haan, België

4 personen 2 slaapkamers

Chalet ( 400 meter van het strand ) met dubbele openslaande deuren. Deze is winterhard met dubbele beglazing en geisoleerde vloer. Voorzien van twee slaapkamers met goede matrassen 25 cm dik. Toilet ,..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsSpeeltuin Al vanaf: Bekijk verblijf

Het Toeval

Oostduinkerke, België

4 personen 2 slaapkamers

Op de grens van Oostduinkerke en Nieuwpoort, in het rustige en verkeersvrije vakantiepark "Sunparks", op amper 800 m van het strand, ligt het gezellige visserhuisje "Het Toeval" (www.hettoeval.be), wa..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsSpeeltuin Al vanaf: € 250 Bekijk verblijf

Middelpunt Familiekamer

Vlaanderen, België

4 personen 1 slaapkamers

Mooie hotelkamer in een zorghotel aan de Vlaamse kust. Het Middelpunt is hét vakantieverblijf voor een zorgeloze vakantie met zorg. Als gast met een lichamelijke beperking en/of (hoge) zorgvraa..


TVParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkTerrasTuinset Bekijk verblijf

Middelpunt Hoge Zorgkamer

Vlaanderen, België

2 personen 1 slaapkamers

Mooie hotelkamer in zorghotel aan de Vlaamse kust. Middelpunt is hét vakantieverblijf voor een zorgeloze vakantie met zorg. Als gast met een beperking en/of (hoge) zorgvraag kunt u hier geniete..


TVParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkTerrasTuinset Bekijk verblijf

Middelpunt tweepersoons ka..

Vlaanderen, België

2 personen 1 slaapkamers

Mooie hotelkamer in zorghotel aan de Vlaamse kust. Middelpunt is hét vakantieverblijf voor een zorgeloze vakantie met zorg. Als gast met een beperking en/of (hoge) zorgvraag kunt u volop geniet..


TVRolstoeltoegankelijkTerrasCentrale verwarmingTuinset Bekijk verblijf

Sofietjes Suite

Bredene, België

2 personen 1 slaapkamers

Bed & Breakfast @Sofietje Sofietjes Suite is gevestigd bij restaurant @Sofietje op Vakantiepark Zeewind in Bredene. U verblijft in een gezellige maisonette met badkamer met bad. 's Ochtends sta..


TVParkeerplaatsWi-FiCentrale verwarmingBoxspringbedden Al vanaf: € 75 Bekijk verblijf