Frankrijk

Frankrijk

UwVakantie.com begrijpt waar u naar toe wil. Hier vindt u alles over uw vakantie naar Frankrijk en aanbiedingen voor uw vakantie naar Frankrijk.

Frankrijk heeft voor elk wat wils; ontspannen genieten van de mooiste natuur, een actieve vakantie, met de kinderen, of gezellig samen er even helemaal uit. Vakantie aanbiedingen heeft voor u een aantal bijzondere gebieden uitgelicht die een bezoek zeker de moeite waard maken.Nance een stad die u niet mag laten liggen, Annecy een gezellige stad aan de rand van het door bergen omgeven Lac de Annecy, Honfleur, Saumur, Rocomadour en Antibes.

 .. Lees verder »

Camping domaine Petits-fou..

Busserolles, Frankrijk

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

Camping la Berge Ombragée

Brivezac, Frankrijk

personen 0 slaapkamers

Berge Ombragée is Frans voor schaduwrijke rivieroever; de camping ligt dan ook in een boomgaard direct aan de rivier de Dordogne. Tevens is er een nog wat hoger gelegen veld dat uitkijkt op de ..


Open haardParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuinTerras Al vanaf: € 13 Bekijk verblijf

Château Latour Gastenkame..

Bourgogne, Frankrijk

3 personen 1 slaapkamers

Appartement Aléne is een mooi, rolstoeltoegankelijk vakantieappartement in een cottage gelegen op een Frans Chateau in de Bourgogne. Het appartement is geschikt voor mensen met een lichamelijke..


MagnetronOvenParkeerplaatsTerrasTrampoline Bekijk verblijf

Château Latour Gîte Chev..

Bourgogne, Frankrijk

4 personen 1 slaapkamers

Gîte Chevannes is een vierpersoons rolstoeltoegankelijk vakantiehuis gelegen naast het charmante landhuis van Château Latour, op een prachtige plek in de Bourgogne (Frankrijk). De vak..


MagnetronOvenTerrasTrampolineVaatwasser Bekijk verblijf

Domaine Chambres d\'hôtes

Gannay sur Loire, Frankrijk

15 personen 4 slaapkamers

In de étable, de voormalige koeienstal zijn drie ruime kamers, alle met douche, toilet en wastafel. Er zijn kamers voor 2, 3 en 4 personen en wanneer nodig zetten we gewoon nog een extra bed of..


HoutkachelMagnetronParkeerplaatsSpeeltuinTerras Al vanaf: € 40 Bekijk verblijf

L 'Accolade 4 pers. bungal..

Saint Georges d Oléron, Frankrijk

4 personen 2 slaapkamers

De vierpersoons bungalow op vakantieparc L'Accolade heeft twee slaapkamers, elk voor twee personen. De bungalow (en het hele vakantiepark) is zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperk..


TVMagnetronOvenSpeeltuinTerras Bekijk verblijf

L 'Accolade 8 pers. bungal..

Saint Geoges d Oléron, Frankrijk

8 personen 4 slaapkamers

De achtpersoonsbungalow is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. De bugalow heeft 4 slaapkamers met twee bedden. In twee slaapkamers staan één of twee hoog-..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsTerras Bekijk verblijf

L 'Accolade aangepaste cam..

Saint Geoges d Oléron, Frankrijk

personen 0 slaapkamers

Aangepaste kampeerplaats op een vakantiepark met voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zin om in uw eigen tent, caravan of camper te slapen en toch alle voorzieningen en aanpassing..


SpeeltuinWasdrogerWasmachineZwembad Bekijk verblijf

Maison Chauvieres

Chazemais, Frankrijk

5 personen 3 slaapkamers

Rustig gelegen, recent verbouwde, vakantiewoning voor 5 personen met zwembad in de Auvergne, Midden Frankrijk. WINNAAR GOLDEN ZOOVER AWARD 2015Vorig jaar hebben wij van Zoover het label Zoover Highly..


HoutkachelHuisdier toegestaanTVOvenParkeerplaats Al vanaf: € 775,- Bekijk verblijf