Zweden

Zweden

Opvallend voor Zweden zijn de relatief warme zomers met vrij stabiel weer. Overdag liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 18 en 22 graden. In de bergen is het door het hoogteverschil vaak enkele graden koeler. Lange periodes vol zonneschijn en met zomerse temperaturen van 25 graden of hoger komen regelmatig voor in de zomer. Niet alleen in het zuiden, maar ook in het noorden van Zweden is het dan zeer aangenaam zomers weer. Enkele dagen per jaar schiet de thermometer zelfs omhoog naar 30 graden of nog hoger. De winters in Zweden zijn mild tot koud. Langs de zuidwestkust is het gemiddeld overdag enkele graden boven het vriespunt en de nachten iets eronder.. Lees verder »

Safaritent Mycklaflons cam..

Gummarp Eksjö, Zweden

5 personen 2 slaapkamers

Safaritent in Zweden, in het mooie Småland van Pippi Langkous.  Safaritent voor 5 personen op een kleine camping midden in een natuurgebied aan het grote meer Mycklaflon. Hier kun je visse..


ParkeerplaatsSpeeltuinTerrasTrampolineWi-Fi per week vanaf € 350 Bekijk verblijf

Safaritent Mycklaflons cam..

Gummarp Eksjö, Zweden

5 personen 2 slaapkamers

Safaritent in Zweden, in het mooie Småland van Pippi Langkous. Onze camping ligt in een een natuurgebied aan het grote meer Mycklaflon. Je kunt hier vissen, kanoen, surfen, wakeboarden en zwemm..


per week vanaf € 400 Bekijk verblijf

Vakantiehuis Boarp Zweden

Gummarp Eksjö, Zweden

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

Vakantiehuis Finnshyttan

Filipstad, Zweden

5 personen 3 slaapkamers

De locatie ligt direct aan het water, waardoor u een schitterend uitzicht heeft over het meer Het vakantiehuis staat op 1800 m2 eigen grond.Indeling: entree met gaderobe met een aparte toilet en ..


HoutkachelTVOvenParkeerplaatsWi-Fi Al vanaf: € 525 Bekijk verblijf