Berta

Een heerlijke accommodatie om tot rust te komen en te genieten. Bij mooie weer is het goed vertoeven op het terras. Maar ook binnen kunt u gezellig samen zitten in de huiskamer. Alles is op de begane grond gesitueerd, dus ook de slaapkamers en de badkamers. Rondom het huis is van alles te doen, van trampoline...

Accommodatie Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen N.V.T.

Berta

Voorst, Nederland


Een heerlijke accommodatie om tot rust te komen en te genieten. Bij mooie weer is het goed vertoeven op het terras. Maar ook binnen kunt u gezellig samen zitten in de huiskamer. Alles is op de begane grond gesitueerd, dus ook de slaapkamers en de badkamers. Rondom het huis is van alles te doen, van trampoline, voetbalveld tot het kleine binnenzwembad.  Verder is er in de landelijke omgeving genoeg te ondernemen.

Type verblijf
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen N.V.T.
Uitzicht Recreatie 't Lohr Voorst Gelderland

Aanwezig in verblijf:

Berta


OmgevingRecreatiemogelijkheden

Genieten met een groep van de rust en de prachtige omgeving in de Achterhoek. Dit kan bij Recreatie ’t Lohr, in Voorst bij Gendringen. U kunt bij ons verblijven met groepen vanaf 15 tot zelfs 100 personen. Ideaal voor een weekend of week weg met familie of vrienden. Ook scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht. De accommodatie is van alle gemakken voorzien.

En de faciliteiten om ’t Lohr heen zijn gevarieerd. Met een klein overdekt en verwarmd zwembad, verschillende speelveldjes, een korte golfbaan en gelegen aan diverse wandel- en fietspaden is er genoeg te beleven voor jong en oud.

22
33
44
55
66
77
88
Contactpersoon Recreatiepark 't Lohr
Bedrijfsnaam Recreatiepark het Lohr

Adres Lohrpad 2
Postcode 7083 AX
Plaats Voorst
Land Nederland

Telefoon 0315 - 631697
Mobiel
E-Mail info@hetlohr.nl
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Berta

Voorst, Nederland

personen 0 slaapkamers

Een heerlijke accommodatie om tot rust te komen en te genieten. Bij mooie weer is het goed vertoeven op het terras. Maar ook binnen kunt u gezellig samen zitten in de huiskamer. Alles is op de begane ..


Al vanaf: Bekijk verblijf