Albanie

Albanie

Albanië, officieel de Republiek Albanië, is een republiek in het westen van het Balkanschiereiland. Het land grenst kloksgewijs aan Montenegro, Kosovo, Mac..

Aruba

Aruba

Aruba is een zonbestemming bij uitstek. Het eiland kent zeer veel zon en het aantal dagen met regen van betekenis valt mee. De temperaturen liggen overdag vrijwel continu zo tussen de 30 en 34 graden ..

België

België

Belgie is een populaire bestemming om er even tussenuit te zijn. Maandelijks maken tienduizenden Nederlanders een citytrip naar mooie steden zoals Antwerpen, Brugge en Brussel lenen zicht uitstekend v..

Chili

Chili

Chili is een opmerkelijk langwerpig land: van noord naar zuid 6.500 kilometer lang (gelijk aan de afstand van Den Bosch naar de Noordpool, of van Den Bosch tot de Perzische Golf). Het is een geografis..

Curacao

Curacao

Curacao is een zonnig eiland met een gemiddeld aantal zonne-uren per dag van ruim acht uur. Op jaarbasis komt het totaal aantal zonne-uren gemiddeld iets boven de drieduizend uit, wat als zeer zonnig ..

Duitsland

Duitsland

We hebben razend interessante buren. Van west naar oost staat Duitsland bol van de cultuur. In noordzuidrichting neemt de hoogte nog eens fors toe. Daartussen heeft elke stad of uithoek zijn charme. B..

Finland

Finland

Wie aan Finland denkt, krijgt al snel de woorden "kou" en "sneeuw" in zijn of haar gedachten. Voor een groot deel klopt dat ook wel. Finland is een land waar het in de wintermaanden erg koud kan worde..

France

France

UwVakantie.com begrijpt waar u naar toe wil. Hier vindt u alles over uw vakantie naar Frankrijk en aanbiedingen voor uw vakantie naar Frankrijk. Frankrijk heeft voor elk wat wils; ontspannen genieten..

Griekenland

Griekenland

Bijna even indrukwekkend als Athene is het zeer oude Griekse heiligdom in het noordwestelijke Pindosgebergte. Dodoni is het orakel waar in oeroude tijden priesters de toekomst voorspelden.Wie Kreta be..

Hongarije

Hongarije

Bent u op zoek naar een combinatie van cultuur, natuur, indrukwekkende steden en karakteristieke dorpjes, dan zit u bij de reizen naar Hongarije die Voordelige Vakanties voor u heeft uitgezocht goed. ..

IJsland

IJsland

Italië

Italië

Het aantal inwoners van Italie bedraagt ongeveer 57 miljoen. De gebieden rondom de grote steden bezitten de hoogste bevolkingsdichtheid. Het Italiaans is de officiele landstaal maar in de provincie Bo..

Kroatië

Kroatië

Kroatië zit al jaren flink in de lift als populaire zonbestemming. In de zomermaanden liggen de temperaturen op een vergelijkbaar niveau als de Franse Riviera, wel is de kans op regen groter dan ..

Luxemburg

Luxemburg

Het groothertogdom Luxemburg is een klein landje met veel heuvels. Het heeft een gematigd zeeklimaat, met koele zomers en zachte winters. De warmste maanden zijn juli en augustus. De gemiddelde maximu..

Nederland

Nederland

In onze hoofdstad Amsterdam valt natuurlijk het meeste te beleven. Naast dat de stad bekend is geworden in het buitenland door de Wallen heeft onze hoofdstad erg veel bezienswaardigheden zoals het Rij..

Noorwegen

Noorwegen

Oostenrijk

Oostenrijk

UwVakantie.com heeft voor u een aantal hotspots en bezienswaardigheden van Oostenrijk op een rijtje gezet o.a. De hoogste waterval van Europa bevindt zich in het dorp Krimml in Oostenrijk. Het huis va..

Polen

Polen

Portugal

Portugal

Hoewel Portugal net als Spanje op het Iberische schiereiland ligt, heeft het toch een ander klimaat. Portugal is over het algemeen wat koeler dan Spanje vanwege het koelere zeewater van de Atlantische..

San Marino

San Marino

San Marino heeft een mediterraan klimaat, met neerslag gedurende het hele jaar waarbij er in de zomermaanden wat minder valt en in het najaar iets meer.Een ander klimaat waar San Marino om bekend staa..

Slovenië

Slovenië

Slovenië kent net als ons vier seizoenen. De winter is in de laaggelegen gebieden en langs de kust relatief mild, in de gebieden boven de vijfhonderd meter zijn de winters koeler van karakter en ..

Spanje

Spanje

De kust van Costa Brava wordt geroemd om zijn mooie maar ook ruige kustlijn. Costa Brava betekent ook letterlijk ruige kust. Dit maakt Costa Brava ook anders dan andere kustlijnen in Spanje. De Costa ..

Suriname

Suriname

Tsjechië

Tsjechië

Praag, Reuzengebergte, Moldau, Elbe, het zijn slechts een paar klinkende namen van Tsjechie. Tsjechie is een fantastisch vakantieland. De Tsjechische berggebieden zijn heerlijk om door te wandelen en ..

Turkije

Turkije

De zomermaanden zijn in Turkije warm tot soms zeer heet. Vrijwel elk jaar komen er wel berichten uit Turkije over hittegolven met temperaturen van 40 graden en hoger. De heetste streek van Turkije is ..

Zweden

Zweden

Opvallend voor Zweden zijn de relatief warme zomers met vrij stabiel weer. Overdag liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 18 en 22 graden. In de bergen is het door het hoogteverschil vaak enkele g..

Zwitserland

Zwitserland

De zomermaanden in Zwitserland zijn overwegend warm met maximumtemperaturen die gedurende de hele zomer gemiddeld tussen de 20 en 25 graden liggen. De hoger gelegen berggebieden halen deze temperature..