Albanie

Albanie

Albanië, officieel de Republiek Albanië, is een republiek in het westen van het Balkanschiereiland. Het land grenst kloksgewijs aan MontenegroKosovoMacedoniëGriekenland en de Ionische en Adriatische Zee. De hoofdstad en grootste stad van Albanië is Tirana in het centrum van het land. Albanië is voor veel Nederlanders een onbekend land in de Balkan. Waar populaire landen zoals Griekenland, Bulgarije en Kroatië op veel toeristen uit de Benelu.. Lees verder »

Adria Coral Axess 670 H

Gescher, Albanie

personen 0 slaapkamers

Der neue Adria Coral setzt neue Maßstäbe für teilintegrierte Reisemobile, mit seiner exklusiven neuen Sky Lounge, optimiertem Lebensraum, mit neuen zeitgemäßen Innendesigns ..


Al vanaf: € 115,00 Bekijk verblijf

ADRIA TWIN 600 SP MODEL 20..

Gescher, Albanie

personen 0 slaapkamers

Neue Badezimmer Lösungen und extra Platz Ergonomisch gestaltete Küche. Küche mit vergrößerbarem Küchenblock sowie Wahlmöglichkeit der Kühlschranktechnologi..


Al vanaf: € 79,00 Bekijk verblijf

Camping Douce Quiétude Sa..

St. Raphaël, Albanie

personen 0 slaapkamers

Vijfsterrencamping Douce Quiétude – Sandaya is een toegankelijke camping met aangepast sanitair en daardoor ook geschikt voor senioren en voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook d..


Al vanaf: € 267,- Bekijk verblijf

Camping la Champagne

Brivezac, Albanie

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

Camping La Plaine Tonique ..

Malafretaz, Albanie

6 personen 0 slaapkamers

Aan de oevers van een 100 ha groot meer ligt de kindvriendelijke 4-sterrencamping 'La Plaine Tonique'. Het meer maakt deel uit van een schitterend recreatiepark. De camping heeft ruime, door heggen af..


RolstoeltoegankelijkWi-FiZwembad Al vanaf: € 200,- Bekijk verblijf

Camping La Touesse ***

Dinard/St.Lunaire, Albanie

6 personen 0 slaapkamers

Aan een van de mooiste stukjes van de grillige kust van Bretagne ligt camping La Touesse, in de buurt van Dinard en Saint-Lunaire. Als u een rustige en gezellige camping in Bretagne zoekt, is camping ..


TVRolstoeltoegankelijkWi-FiZwembad Al vanaf: € 114,- Bekijk verblijf

Camping La Vallée de Deau..

Deauville/St. Arnoult, Albanie

6 personen 0 slaapkamers

Camping La Vallée de Deauville ligt aan de Normandische kust, in de regio Calvados, ten oosten van Caen. Deauville is een bekende badplaats, net als het nabijgelegen Trouville. Deze schitterend..


Al vanaf: € 186,- Bekijk verblijf

Camping Le Bontemps ****

Vernioz, Albanie

6 personen 0 slaapkamers

Op deze camping kunt u volledig ingerichte bungalowtenten huren. Voor het sanitair kunt u gebruik maken van het toegankelijke sanitaigebouw met aangepast sanitair en een zitje voor onder de douche. De..


Huisdier toegestaanTVRolstoeltoegankelijkWi-FiZwembad Al vanaf: € 365,- Bekijk verblijf

Camping Le Camp de Florenc..

La Romieu, Albanie

6 personen 0 slaapkamers

Camping Camp de Florence is mooi gelegen in het heuvelachtige landschap van de Gers. Deze familiecamping ligt tussen zonnebloemenvelden met uitzicht op de prachtige abdij van La Romieu. Rondom een oud..


Al vanaf: € 162,- Bekijk verblijf