Aruba

Aruba

Aruba is een zonbestemming bij uitstek. Het eiland kent zeer veel zon en het aantal dagen met regen van betekenis valt mee. De temperaturen liggen overdag vrijwel continu zo tussen de 30 en 34 graden met een redelijk hoge luchtvochtigheid. De vrijwel altijd aanwezige passaatwind maakt het wel om uit te houden, zeker langs de stranden. Wintersport is op Aruba, waar de temperatuur nooit onder de twintig graden komt, niet mogelijk. Aruba valt buiten de orkaanzone, waardoor er gelukkig geen orkanen voorkomen, maar het komt zo nu en dan voor dat een orkaan vrij dicht langs het eiland trekt, waardoor een uitloper ervan voor harde wind en stevige regen- en onwe.. Lees verder »

2 bedroom apartment with b..

Eagle beach, Aruba

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

Bubali Condo Aruba (Bubali..

Bubali, Aruba

4 personen 2 slaapkamers

De Bubali Condo is geschikt voor 4 personen. Deze luxe 2 verdiepingen penthouse beschikt over alle faciliteiten met een zeer complete keuken en 2 slaapkamers, 2 badkamers waarvan de masterbedroom met ..


AirconditioningTVMagnetronParkeerplaatsTerras Al vanaf: € € 84 Bekijk verblijf

Caribbean Shack Apartment

St Cruz, Aruba

2 personen 1 slaapkamers

On the border of Aruba’s National Park Arikok! Caribbean Shack Apartment is located at the property of Villa Luna LLena. This spacious Caribbean style Cozy 1 bedroom apartment, located in the he..


Al vanaf: € $ 80 Bekijk verblijf

Casa Coralina

Bubali, Aruba

5 personen 3 slaapkamers


Al vanaf: € $120 Bekijk verblijf

Cunucu Villas Aruba

St Cruz, Aruba

4 personen 1 slaapkamers


AirconditioningHoutkachelTVMagnetronOpen haard Al vanaf: € $ 89 Bekijk verblijf

Golden Villas Aruba

Wahington, Aruba

4 personen 1 slaapkamers

Verblijf in Golden Villas Aruba Het exclusieve complex bestaat uit 8 luxe appartementen die geschikt zijn voor 4 personen . De appartementen hebben een ruime slaapkamer met kingsize bed, aircondition..


AirconditioningJacuzziTVMagnetronParkeerplaats Al vanaf: € $ 119 Bekijk verblijf

Hacienda Wayaca Apartments..

Oranjestad, Aruba

2 personen 1 slaapkamers

Het appartementencomplex Hacienda Wayaca Apartments bestaat uit 7 een slaap kamer appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een tweepersoons slaapkamer met airconditioning, douche  toil..


AirconditioningTVMagnetronParkeerplaatsTerras Al vanaf: € € 70 Bekijk verblijf

Hooibergkavel

Hooibergkavel, Aruba

2 personen 2 slaapkamers

Prachtig gelegen appartement gelegen in Hooibergkavel Prachtig gelegen appartement gelegen in Hooibergkavel Prachtig gelegen appartement gelegen in Hooibergkavel Prachtig..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Loft Grande Aruba (Palm Be..

Palm Beach, Aruba

3 personen 0 slaapkamers

Deze prachtige luxe studio met open zolder slaapkamer, 1-badkamer is perfect gelegen in Palm Beach aan de noord / west kant van het eiland, aan de overkant van de weg ligt het strand van Marriott en h..


AirconditioningTVMagnetronOvenParkeerplaats Al vanaf: € € 43 Bekijk verblijf