Nederland

Nederland

In onze hoofdstad Amsterdam valt natuurlijk het meeste te beleven. Naast dat de stad bekend is geworden in het buitenland door de Wallen heeft onze hoofdstad erg veel bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum en Madame Tassaud. Een dagje Amsterdam is daarom niet alleen geweldig winkelen, maar ook lekker rond kijken en dat maakt Amsterdam zo uniek, maar ook zo enorm aantrekkelijk. Wie aan Nederland denkt, denkt aan kaas, klompen, molens en natuurlijk tulpen. En deze laatste zijn in overvloed aanwezig op het Keukenhof in Lisse.

Nederland heeft een gematigd zeeklimaat met relatief milde winters, milde zomers en gematigde neers.. Lees verder »

Vakantiehuis Basalt

Opmeer, Nederland

6 personen 3 slaapkamers

Basalt is een gezellig en comfortabel vakantiehuis gelegen in het recreatiepark West Friesland. Het ligt heerlijk in het groen zonnige tuin waar u volop privacy heeft. Het hart van Basalt wordt gevorm..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsSpeeltuin Al vanaf: € 390 Bekijk verblijf

Vakantiehuis Helmgras

Opmeer, Nederland

5 personen 3 slaapkamers

Helmgras is een gezellig en comfortabel vakantiehuis gelegen in het recreatiepark West Friesland. Het ligt heerlijk in het groen met een hele diepe zonnige tuin waar u volop privacy heeft. Het hart va..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsSpeeltuin Al vanaf: € 390 Bekijk verblijf

vierpersoonskamer hotelka..

Meerlo, Nederland

4 personen 6 slaapkamers

De vierpersoonskamers van Hotel Vakantie Meerlo zijn luxe en comfortabel ingericht met elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. In de huiskamer kunt u fijn tv-kijke..


TVWi-FiKoffiezetterEenpersoonsbedden Al vanaf: € 127,25 per nacht per kamer (4 nachten) Bekijk verblijf

vijfpersoons hotelkamer

Meerlo, Nederland

5 personen 3 slaapkamers

De vijfpersoonskamers zijn gesitueerd in een prachtig hotel dat circa het jaar 1600 is gebouwd. De kamers in in het hotel van Vakantie Meerlo zijn luxe en comfortabel ingericht met elektrisch verstelb..


TVWi-FiKoffiezetterEenpersoonsbedden Al vanaf: € 148,25 per nacht per kamer (4 nachten) Bekijk verblijf

Villa Zilt

Heerhugowaard, Nederland

4 personen 3 slaapkamers

Villa Zilt heeft een ruime woonkamer met heerlijke zithoek, eetgedeelte met eettafel en 6 stoelen. Gezellige houtkachel. De aparte keuken is heel compleet ingericht met vaatwasser, 4-pits gasf..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsSpeeltuin Vanaf: € 1286 Bekijk verblijf

't Keampke - Actief teamui..

De Lutte, Nederland

personen 0 slaapkamers

De groepsaccommodatie Het stoffige kantoor of het sportveld een keer laten voor wat het is? Ga dan lekker een weekendje weg met je collega’s/team naar groepsaccommodatie ’t Keampke in de ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

't Keampke - Buiten

De Lutte, Nederland

16 personen 6 slaapkamers

De naam zegt het al: 't Keampke Buiten, gelegen net buiten het terrein van 't Keampke midden tussen de weilanden. Een veranda met geweldig uitzicht, 6 slaapkamers met eigen sanitair, een sauna en hout..


HoutkachelTVMagnetronOvenParkeerplaats prijs vanaf € 1.050,- Bekijk verblijf

't Keampke - De Beuk

De Lutte, Nederland

24 personen 10 slaapkamers

Een flexibele accommodatie met veel mogelijkheden. 10 Slaapkamers, een eigen speelruimte voor de kids, een ruime veranda en een sauna voor de volwassenen.De Beuk is geschikt voor gro..


TVWi-FiKeukenStapelbeddenSlaapkamer beneden prijs vanaf € 1.295,- Bekijk verblijf

't Keampke - De Eik

De Lutte, Nederland

20 personen 8 slaapkamers

Ouderwets genieten! Groepsaccommodatie De De Eik is gebouwd in de Twentse boerderijstijl, maar wel met de luxe en het comfort van deze tijd. Slaapkamers met eigen sanitair, een zeer complete keuk..


TVWi-FiKeukenStapelbeddenSlaapkamer beneden prijs vanaf € 1.295,- Bekijk verblijf