Tsjechië

Tsjechië

Praag, Reuzengebergte, Moldau, Elbe, het zijn slechts een paar klinkende namen van Tsjechie. Tsjechie is een fantastisch vakantieland. De Tsjechische berggebieden zijn heerlijk om door te wandelen en te fietsen. En de winters ideaal voor de wintersport. Tsjechie is een land vol bezienswaardigheden. Historische steden als Telc, Kutna Hora en Olomouc. De bronnenbadplaats Karlovy Vary met begin twintig eeuwse grandeur. De intrigerende landgoederen Lednice en Valtice. De Nationale Parken Reuzengebergte en het Boheemse Woud.

Het klimaat van Tsjechie behoort tot het Midden Europese type waarin het klimaat van west naar oost een s.. Lees verder »

6- persoons Blokhut

Sluknov, Tsjechië

6(max 4 per. 12+ jr) personen 2 slaapkamers

Blokhut voor 6 personen huren in Tsjechië De blokhutten zijn voor 6 personen(maximaal 4 volwassenen). Ze zijn erg ruim opgezet met een ruime overdekte veranda waar het geen straf is om te zitten..


ParkeerplaatsSpeeltuinTerrasTrampolineWasdroger Al vanaf: € 40,- Bekijk verblijf

6-persoons bungalowtent

Sluknov, Tsjechië

6 personen 3 slaapkamers

Bungalowtent huren op Camping de Regenboog De tent staat op een ruime plek van minimaal 100m² en de tent is circa 27 vierkantenmeter. Er zijn in de tent 3 slaapcabines, een leefruimte met kookge..


ParkeerplaatsSpeeltuinTerrasTrampolineWasmachine per week vanaf: € € 420,- Bekijk verblijf

6-persoons tunneltent

Šluknov, Tsjechië

6 personen 5 slaapkamers

Tunneltent voor 6 personen huren De tunneltent is alleen van zaterdag tot zaterdag te boeken, de  bungalowtent van maandag tot maandag. De tent staat op een ruime plek van minimaal 100m&su..


ParkeerplaatsSpeeltuinTrampolineWasdrogerWasmachine Vanaf € €35,- Bekijk verblijf

8 persoons- Appartement

Sluknov, Tsjechië

8 personen 3 slaapkamers

Sinds 2019 hebben wij een nieuw appartement gemaakt aan de voorkant van de camping in het huis de paardenhoeve. Hier woonden vroeger de knechten en beneden stonden de paarden op stal. De paardenhoeve ..


OvenParkeerplaatsSpeeltuinTerrasTrampoline Al vanaf: Bekijk verblijf

Bungalowtent Fontana

Pocatky, Tsjechië

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

Bungalowtent Horejany

Breznice, Tsjechië

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

C1 - Vakantiehuis Reuzenge..

Lampertice, Tsjechië

10 personen 4 slaapkamers

Dit vrij gelegen Vakantiehuis met grote compleet omheinde (hondvriendelijke) tuin in het Reuzengebergte in Tsjechië is geschikt voor 2 tot 10 personen. Het huis ligt centraal ten opzichte van de ..


HoutkachelHuisdier toegestaanTVMagnetronOven 8.9 Bekijk verblijf

C1 - Vakantiehuis Tsjechie..

Lampertice, Tsjechië

8-10 personen 4 slaapkamers

Vakantiehuis Tsjechië voor 8 tot max. 10 personen - Wintersport en Zomervakantie Dit mooi gelegen vakantiehuis in Tsjechië is een echte aanrader, dit vakantiehuis ligt op een kavel van ruim..


HoutkachelHuisdier toegestaanOvenVaatwasserWasdroger Al vanaf: € 39,- Bekijk verblijf

C2 - Vakantiehuis Reuzenge..

Lampertice, Tsjechië

5 personen 2 slaapkamers

Vakantiehuis Reuzengebergte Tsjechie - 2 tot 6 personen Vakantiehuis Reuzengebergte (max. 6 personen) in Lampertice, Reuzengebergte - Tsjechië. Dit mooie en knusse vakantiehuis is modern ingeric..


HoutkachelHuisdier toegestaanTVMagnetronOven 9.6 Bekijk verblijf