Breelandhuizen

Voor grotere groepen verhuren wij beide groepsaccommodaties 't Voorhuis en 't Achterom en de daarbij behorende faciliteiten waaronder de 14 slaapkamers.  KenmerkenTot 80 personen't Voorhuis en 't Achterom samenAlle faciliteiten inclusief

Accommodatie Slaapkamers 14 Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen 80

Breelandhuizen

Annen, Nederland


Voor grotere groepen verhuren wij beide groepsaccommodaties 't Voorhuis en 't Achterom en de daarbij behorende faciliteiten waaronder de 14 slaapkamers. 

Kenmerken
Tot 80 personen
't Voorhuis en 't Achterom samen
Alle faciliteiten inclusief

Type verblijf
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 14
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen 80
Uitzicht Groepsaccommodatie 80 personen | Annen

Aanwezig in verblijf:

Breelandhuizen


OmgevingRecreatiemogelijkheden

Midden in "Geopark de Hondsrug" vindt u Breeland Recreatie. Een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in groepen en actief genieten. Een absolute aanrader voor groepsovernachtingen vanwege de twee viersterren groepsaccommodaties. Waaronder een luxe kampeerboerderij voor grote groepen tot 55 personen en karakteristieke vakantieboerderij voor groepen tot 25 personen.

Voor plezier en vertier heeft Breeland een groot in- en outdoor activiteitenaanbod ontwikkeld. welke een unieke aanvulling is op uw kort of langer verblijf. Breeland beschikt over een sfeervol horeca paviljoen waar u kunt genieten van luxe diners of juist een thema avond voor uw gezelschap kan organiseren. Tevens bieden wij mogelijkheid voor catering in de accommodatie. Breeland Recreatie de ideale groepsaccommodatie voor een familieweekend, teamuitje, weekendje weg met vrienden, vereniging en voor een vakantie of schoolkamp.

Maar ook voor meerdaagse bedrijfstrainingen. U kunt overnachten in de accommodatie, vergaderen in ons paviljoen en het team versterken door actieve teambuilding en tot slot genieten van de uitgebreide catering op locatie.

Specialist in buitensporten
Breeland Recreatie in Annen is specialist in groepsuitjes, familiedagen, teambuilding en schoolreisjes. Op een unieke plek in de groene Hunzevallei staat Paviljoen Breeland: een inspirerende locatie voor uw feest, receptie, bruiloft, groepsuitje of vergadering. Met een uitstekende keuken en eerlijke streekproducten.

Breeland Recreatie biedt vele outdoor activiteiten voor jong en oud op eigen terrein en in de naaste omgeving. En spelprogramma’s in het paviljoen. Dit alles in combinatie met heerlijk eten en drinken. Met een groep naar Breeland is actief genieten voor iedereen!

11
22
33
44
55
66
77
88
99
Contactpersoon Recreatie Breeland
Bedrijfsnaam Breeland Recreatie

Adres De Bulten 4
Postcode 9468 TD
Plaats De Annen
Land Nederland

Telefoon 0598-46 85 77
Mobiel
E-Mail info@breelandrecreatie.nl
Website: http://www.breelandrecreatie.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Breelandhuizen

Annen, Nederland

80 personen 14 slaapkamers

Voor grotere groepen verhuren wij beide groepsaccommodaties 't Voorhuis en 't Achterom en de daarbij behorende faciliteiten waaronder de 14 slaapkamers.  KenmerkenTot 80 personen't Voorhuis en '..


Al vanaf: Bekijk verblijf

t Achterom

Annen, Nederland

55 personen 7 slaapkamers

Groepsaccommodatie en vakantiehuis in Het Leukste Dorp van Drenthe t Achterom is een comfortabel en sfeervol ingerichte viersterren groepsaccommodatie in Drenthe met veel privacy voor groepen van 25 ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

t Voorhuis

Annen, Nederland

25 personen 8 slaapkamers

Deze sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe biedt groepen van 20 tot 25 personen een gezellige verblijf met veel comfort, ruimte en privacy. Dankzij de authentieke boerderijsfeer zult u zich snel th..


Al vanaf: Bekijk verblijf