Graspieper

Groepskamperen met je schoolklas of sportvereniging is een leuke en super betaalbare manier van op kamp gaan! De groepskampeervelden in Vierhouten zijn gericht op groepen die gefaciliteerd op hun eigen veld kunnen kamperen, inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijd of op basis van zelfverzorging willen k...

Accommodatie Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen 60

Graspieper

Vierhouten, Nederland


Groepskamperen met je schoolklas of sportvereniging is een leuke en super betaalbare manier van op kamp gaan! De groepskampeervelden in Vierhouten zijn gericht op groepen die gefaciliteerd op hun eigen veld kunnen kamperen, inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijd of op basis van zelfverzorging willen kamperen. Beide manieren zijn te reserveren.

Kenmerken
- Privé kampeerveld
- Ideaal voor groepen van 20 tot 60 personen
- Met kampvuur- en barbecueplek omringd door boomstamzitjes
- 2 elektra punten aanwezig (kunt dit uitbreiden naar 4)
- Trekkershutten op het veld kunnen extra gehuurd worden
- Extra te huur: feest- en vergaderzaal, etc.

Type verblijf
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen 60
Uitzicht Groepscamping Graspieper | Groepskamperen | Vierhouten, Gelderland

Aanwezig in verblijf:

Graspieper


OmgevingRecreatiemogelijkheden

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locatie, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

BBQBBQ
GraspieperGraspieper
Nacht BBQNacht BBQ
TentenTenten
Contactpersoon Paasheuvelgroep Vierhouten
Bedrijfsnaam Paasheuvelgroep Vierhouten

Adres t Frusselt 30
Postcode 8076 RE
Plaats Vierhouten
Land Nederland

Telefoon 0577 - 411 336
Mobiel 0577 - 411 336
E-Mail info@paasheuvelgroep.nl
Website: http://www.groepsgebouw.nl/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

De Vliegenzwam

Vierhouten, Nederland

40 personen 4 slaapkamers

De Vliegenzwam is een uit hout opgebouwd verblijf met slaapkamers rondom een centrale eet- en recreatieruimte. Door het tentdoek dat over het verblijf is gespannen krijg je een gezellige kampeersfeer...


Al vanaf: Bekijk verblijf

Graspieper

Vierhouten, Nederland

60 personen 0 slaapkamers

Groepskamperen met je schoolklas of sportvereniging is een leuke en super betaalbare manier van op kamp gaan! De groepskampeervelden in Vierhouten zijn gericht op groepen die gefaciliteerd op hun..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Grote Schotkamp

Vierhouten, Nederland

80 personen 0 slaapkamers

Groepskamperen is een leuke en goedkope manier van op kamp gaan! Perfect voor je schoolklas of sportvereniging. De groepskampeervelden in Vierhouten zijn voor groepen die gefaciliteerd op hun eigen ve..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Het Edelhert

Vierhouten, Nederland

88 personen 12 slaapkamers

Het Edelhert is een gloednieuw gebouw dat helemaal natuurvriendelijk is gebouwd. Elke slaapkamer heeft een eigen toilet en douche en door de vorm van het gebouw ontstaat een gezellige binnentuin. De r..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Ligweide

Vierhouten, Nederland

200 personen 0 slaapkamers

De Ligweide van Paasheuvelgroep Vierhouten is een zeer ruim veld aan het water. Een perfecte plek om met de schoolklas of sportvereniging te kamperen. Het veld is geschikt voor groepen van 20 tot 200 ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Paasheuvelgroep Vierhouten..

Vierhouten, Nederland

650 personen 93 slaapkamers

De mooiste avonturen beleef je buitenDe big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 gr..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Uilenveld

Vierhouten, Nederland

90 personen 0 slaapkamers

Het Uilenveld is een van de groepskampeerterreinen van Paasheuvelgroep Vierhouten. Groepskamperen is een leuke en betaalbare manier om bijvoorbeeld met je schoolklas of sportvereniging op kamp te gaan..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Vleugel

Vierhouten, Nederland

110 personen 30 slaapkamers

De Vleugel is een grote groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 110 personen, bestaande uit drie geschakelde accommodaties. Elk van deze drie accommodaties heeft een eigen ingang en recreatieruim..


Al vanaf: Bekijk verblijf