Voorbouw

Dit gedeelte van Beukenhof heeft door het gebruik van klassieke bouwmaterialen een warme, intieme uitstraling. Oude elementen, waaronder een aantal bedstedes, geven de slaapkamers een bijzondere sfeer. De bewaard gebleven bedstedes zijn natuurlijk vooral leuk voor gezinnen met kinderen. Dit gedeelte is ook he...

Accommodatie Slaapkamers 5 Badkamers 5 Slaapplaatsen 28

Voorbouw

Biezenmortel, Nederland


Dit gedeelte van Beukenhof heeft door het gebruik van klassieke bouwmaterialen een warme, intieme uitstraling. Oude elementen, waaronder een aantal bedstedes, geven de slaapkamers een bijzondere sfeer. De bewaard gebleven bedstedes zijn natuurlijk vooral leuk voor gezinnen met kinderen. Dit gedeelte is ook heel geschikt voor het gebruik van meerdere rolstoelen. Capaciteit: 15 tot 28 personen

Type verblijf
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 5
Badkamers 5
Slaapplaatsen 28
Uitzicht Groepsaccommodatie 28 personen | Biezenmortel, Noord-Brabant

Aanwezig in verblijf: Rolstoeltoegankelijk

Voorbouw


OmgevingRecreatiemogelijkheden

'n Vleugje van het bourgondisch karakter...

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

22
33
Contactpersoon Beukenhof
Bedrijfsnaam Beukenhof - Stergroep

Adres Capucijnenstraat 46
Postcode 5074 PJ
Plaats Biezenmortel
Land Nederland

Telefoon 013-511 24 99
Mobiel
E-Mail beukenhof@stergroep.nl
Website: http://www.denieuweklasse.nl/beukenhof

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Compleet op Hal

-, Nederland

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

Compleet op slaapkamer (Pl..

-, Nederland

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

Groepsaccommodatie Beukenh..

Biezenmortel, Nederland

personen 0 slaapkamers


Al vanaf: Bekijk verblijf

Kapel

Biezenmortel, Nederland

300 personen 125 slaapkamers

Een accommodatie voor alleen uw groep? De voormalige kapel is vooral interessant als u met een grote groep komt of heel Beukenhof gebruikt. Bij een toespraak of een feest kan iedereen hier in. Met een..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Rode Kamer - Bar Gaudentia

Biezenmortel, Nederland

26 personen 10 slaapkamers

De Rode Kamer is een vakantieverblijf met een grote woonkamer, een oergezellige bar en een heerlijk overdekt terras. In Bar Gaudentia is de geschiedenis het decor. Het was ooit de directiekamer van de..


Terras Al vanaf: Bekijk verblijf

Voorbouw

Biezenmortel, Nederland

28 personen 5 slaapkamers

Dit gedeelte van Beukenhof heeft door het gebruik van klassieke bouwmaterialen een warme, intieme uitstraling. Oude elementen, waaronder een aantal bedstedes, geven de slaapkamers een bijzondere sfeer..


Rolstoeltoegankelijk Al vanaf: Bekijk verblijf