Hoeve ter Hofstad

Hoeve ter Hofstad is helemaal ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 162-180 bedden verdeel over 36 slaapkamers (download slaapkamerindeling). Deze slaapkamers bevinden zich in drie volledig te scheiden slaapvleugels. De hoeve beschikt over een grote profes...

Accommodatie Slaapkamers 36 Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen 180

Hoeve ter Hofstad

Someren, Nederland


Hoeve ter Hofstad is helemaal ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 162-180 bedden verdeel over 36 slaapkamers (download slaapkamerindeling). Deze slaapkamers bevinden zich in drie volledig te scheiden slaapvleugels. De hoeve beschikt over een grote professionele bedrijfskeuken, aparte afwaskeuken en een grote eet/recreatiezaal voor wel 300 personen. Deze zaal is voorzien een gezellige bar met muziek- en lichtinstallatie en
nog verder te vergroten door de mobiele scheidingswand van het naburige vergaderzaal te openen.

Er is volop ruimte rondom de accommodatie. U heeft een privé gelegen terras en direct aangrenzend eigen recreatievelden voorzien van voelbaldoelen en volleybalnetten. U huurt deze hoeve in combinatie met kosteloos gebruik van een zaal in Hoeve Schoot.

Bent u met meer dan 180 personen? Deze hoeve is prima te combineren met één van onze andere accommodaties.

Wilt u nader met ons kennismaken? Neem dan telefonisch contact met ons op of bezoek onze website.

Type verblijf
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 36
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen 180
Uitzicht Groepsaccommodatie 162 - 180 personen

Aanwezig in verblijf:

Hoeve ter Hofstad


OmgevingRecreatiemogelijkheden

Sfeervol, multifunctioneel, privé: de ideale locatie voor grote groepen in alle seizoenen! In de gemoedelijke Brabantse Peel - midden in recreatiegebied De Heihorsten - vindt u De Hoof. U verblijft in (één van) onze accommodaties, gehuisvest in 3 authentieke hoeves. Voor uw programma staan grote zalen met tal van voorzieningen ter beschikking. Dankzij onze ruime binnenvoorzieningen kan uw programma altijd doorgaan, ongeacht het weer.

Het ruime buitenterrein van De Hoof heeft 5 hectare aan sport- en recreatievelden, gelegen in een parklandschap. Bossen en vennen vindt u op loopafstand, wandel- en fietsroutes vanaf De Hoof.

Elke accommodatie heeft een gezellige (eet)zaal met bar, een privé gelegen buitenterras en aangrenzende - eigen - recreatievelden. De accommodaties zijn te combineren en daardoor ideaal voor groepen van 50 tot 420 personen. Bent u met meer dan 420 deelnemers? In de zomer is het dankzij ons kampeerterrein eenvoudig om uit te breiden.

Aangrenzend aan de muziekkelder vindt u 2 workshopruimtes / vergaderzalen. De muziekkelder is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de sporthal en de congreshal met workshopruimtes.

De muziekkelder
De muziekkelder is een grote multifunctionele zaal die vanwege de uitstekende geluidsisolatie en grote ventilatiecapaciteit prima geschikt is voor een bruisend feest - zonder sluitingstijd. De zaal is voorzien van een professionele bar, licht- en geluidsinstallatie. Uiteraard is deze zaal ook prima geschikt voor 'rustiger' binnenactiviteiten, zoals een lezing, spelletjesmiddag e.d.

De sporthal
De sporthal is een grote multifunctionele zaal die niet alleen geschikt is voor indoor sport- en spelactiviteiten, maar ook als oefenruimte voor uw muziekgezelschap of samenkomst. De sporthal is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de congreshal en de muziekkelder met workshopruimtes.

De congreshal
De congreshal is de grootste multifunctionele zaal van De Hoof. Deze zaal heeft een goede akoestiek en daarmee prima geschikt voor repetities van muziek en theater. Met de aanwezige audiovisuele hulpmiddelen en podiumdelen is de zaal inzetbaar als theater/bioscoop, aula of voor een kerkdienst. Aangrenzend aan de congreshal bevinden zich 4 workshopruimtes / vergaderzaaltjes. De congreshal is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de sporthal en de muziekkelder met workshopruimtes.

De voorzieningen in Hoeve Schoot zijn kosteloos te gebruiken in combinatie met de huur van Hoeve Nolleken, Hoeve ter Hofstad en/of De Vaarsche Hoef.

Goed om te weten dat De Hoof een aantrekkelijk prijsniveau hanteert. Graag doen wij u een voorstel voor een arrangement op maat.

01 Entree Hoeve ter Hofstad01 Entree Hoeve ter Hofstad
02 terras Hoeve Ter Hofstad in de avond02 terras Hoeve Ter Hofstad in de avond
03 Recreatiezaal Hoeve ter Hofstad aanzicht op bar03 Recreatiezaal Hoeve ter Hofstad aanzicht op bar
04 eetzaal Hoeve ter Hofstad04 eetzaal Hoeve ter Hofstad
05 Afwaskeuken Hoeve Ter Hofstad05 Afwaskeuken Hoeve Ter Hofstad
06 keuken Hoeve ter Hofstad06 keuken Hoeve ter Hofstad
07 slaapkamer Hoeve ter Hofstad07 slaapkamer Hoeve ter Hofstad
08 Sanitair Hoeve Ter Hofstad08 Sanitair Hoeve Ter Hofstad
09 recreatieveld09 recreatieveld
10 Hoeve ter Hofstad vanaf de binnenplaats10 Hoeve ter Hofstad vanaf de binnenplaats
Contactpersoon De Hoof Groepsaccommodaties
Bedrijfsnaam De Hoof

Adres De Hoof 18
Postcode 5712 LM
Plaats Someren
Land Nederland

Telefoon 0493-49 24 83
Mobiel
E-Mail info@dehoof.nl
Website: http://www.dehoof.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

De Hoof

Someren, Nederland

500 personen 0 slaapkamers

In het gemoedelijke Brabant vindt u De Hoof: dé groepsaccommodatie voor grote groepen van 50-500 personen. Jaarlijks begroeten wij veel groepen uit binnen en buitenland. Zij gebruiken De Hoof ..


Al vanaf: Bekijk verblijf

De Vaarsche Hoef

Someren, Nederland

98 personen 15 slaapkamers

De Vaarsche Hoef is een gezellige langgevlboerderij, ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 98 bedden verdeel over 15 slaapkamers (download slaapka..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Hoeve Nolleken

Someren, Nederland

154 personen 25 slaapkamers

Hoeve Nolleken is is helemaal ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 134-154 bedden verdeel over 25 slaapkamers (download slaapkamerindeling)...


Al vanaf: Bekijk verblijf

Hoeve ter Hofstad

Someren, Nederland

180 personen 36 slaapkamers

Hoeve ter Hofstad is helemaal ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 162-180 bedden verdeel over 36 slaapkamers (download slaapkamerindeling). Deze..


Al vanaf: Bekijk verblijf