De Strandhoeve Gr acc SuyderZee

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie 'SuyderZee' is onderdeel van de Strandhoeve. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond volledig aangepast voor mindervaliden, met hoog-laag bedden en een 'XY-transfersysteem'. Op verzoek ka...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 15 Badkamers 15 Slaapplaatsen 53

De Strandhoeve Gr acc SuyderZee

Baarlo, Nederland


Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie 'SuyderZee' is onderdeel van de Strandhoeve. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond volledig aangepast voor mindervaliden, met hoog-laag bedden en een 'XY-transfersysteem'. Op verzoek kan de Strandhoeve veel ondersteunende faciliteiten voor u verzorgen die zorgen voor een extra comfortabel verblijf. Zoals bijvoorbeeld tilliften, beugels in het toilet en de douche, douchezitjes en extra hoog-laagbedden. In de hal zijn twee mindervalidentoileten aanwezig. De eerste verdieping is per lift bereikbaar.

De ruime keuken is voorzien van goede apparatuur. Ook is er een bar met tap, bbq mogelijkheden en een houtgestookte pizzaoven. De accommodatie heeft een grote tuin met terras en speelveld. Elke slaapkamer beschikt over boxspringbedden en een eigen luxe badkamer. 

De strandhoeve is een luxe en sfeervolle vijfsterren groepsaccommodatie gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand. De accommodatie bestaat uit twee delen: ‘OudLand’, met negen kamers tot 31 personen en ‘Nieuwland’, met zes kamers tot 22 personen. OudLand en NieuwLand zijn ook te koppelen en kunnen ook als een geheel voor 53 personen worden geboekt.
Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 15
Badkamers 15
Slaapplaatsen 53
Uitzicht rolstoeltoegankelijke 53 persoons groepsaccommodatie Baarlo Overijssel

Aanwezig in verblijf: TVOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkVaatwasserWi-FiCentrale verwarmingRadioKeukenKoffiezetterKoelkastBoxspringbedden

De Strandhoeve Gr acc SuyderZee


Omgeving

Omgeving
Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerriben-Wieden liggen op een steenworp afstand. Ook het bekende plaatsje Giethoorn ligt op slechts 10 autominuten van onze accommodatie. De groepsaccommodatie SuyderZee is gelegen op een 'drieprovincieënpunt', te weten: De Noordoostpolder met zijn weidse uitzichten, Friesland met zijn vele historische steden en walhalla voor watersportliefhebbers en Overijsel met het prachtige natuurgebied de Weerribben.
Recreatiemogelijkheden

Recreatievoorzieningen ter plekke
Behalve de vele mogelijkheden die de omgeving biedt, hoeft u zich in en bij deze mooie accommodatie niet te vervelen. Groepsaccommodatie SuyderZee is onderdeel van De Strandhoeve. Dit activiteitencentrum heeft zo'n zestig actieve, recreatieve en creatieve activiteiten voor u in petto. Speel CSI, Ik Hou van Holland of Wie is de Mol, of zoek puzzelend uw weg met de Tuk Tuk, step of kano. Wij organiseren activiteiten op maat voor iedere doelgroep.

Stadscentrum 1.5 km
SuyderZeeSuyderZee
Gezellige zithoekGezellige zithoek
Woonkamer met barWoonkamer met bar
WoonkamerWoonkamer
Keuken met eettafelKeuken met eettafel
Ruime keukenRuime keuken
2 persoons slaapkamer2 persoons slaapkamer
Hoog/laag bedHoog/laag bed
Veilig slapenVeilig slapen
Aangepast sanitairAangepast sanitair
Contactpersoon Ester van As De Strandhoeve
Bedrijfsnaam De Strandhoeve

Adres Uiterdijkenweg 59
Postcode 8372 VL
Plaats Baarlo
Land Nederland

Telefoon 0527 203791
Mobiel
E-Mail offerte@destrandhoeve.nl
Website: http://www.destrandhoeve.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

De Strandhoeve Gr acc Suy..

Baarlo, Nederland

53 personen 15 slaapkamers

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie 'SuyderZee' is onderdeel van de Strandhoeve. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de began..


TVOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkVaatwasser Bekijk verblijf

De Strandhoeve Gr. Acc. O..

Baarlo, Nederland

31 personen 9 slaapkamers

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie OudLand is onderdeel van de Strandhoeve. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond v..


TVMagnetronOvenRolstoeltoegankelijkTerras Bekijk verblijf

De Strandhoeve Gr. Acc. Ni..

Baarlo, Nederland

22 personen 6 slaapkamers

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie NieuwLand is onderdeel van de Strandhoeve. De accommodatie beschikt over drie kamers op de begane grond en drie kamers op de eerste verdieping. De kamer Emmelo..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsTerras Bekijk verblijf