Al vanaf:
€ 191,-
()

Veluwerhof t Wildhuis

Groesaccommodatie het Wildhuis is een groepsaccommodatie voor 25 persponen op Vakantiepark de Veluwerhof op de Veluwe. Deze onstaat wanneer je recreatiewoningen de ‘Vos’ en de ‘Ree’ met het Wildzwijn samenvoegt. Omdat het gehele ‘Wildhuis’ is voorzien van rolstoelvriendelij...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 8 Badkamers 5 Slaapplaatsen 25

Veluwerhof t Wildhuis

Vierhouten, Nederland


Groesaccommodatie het Wildhuis is een groepsaccommodatie voor 25 persponen op Vakantiepark de Veluwerhof op de Veluwe. Deze onstaat wanneer je recreatiewoningen de ‘Vos’ en de ‘Ree’ met het Wildzwijn samenvoegt. Omdat het gehele ‘Wildhuis’ is voorzien van rolstoelvriendelijke deurposten, badkamers en faciliteiten is het Wildhuis ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Zo kan iedereen genieten van een fijne vakantie op de Veluwe! 

Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 8
Badkamers 5
Slaapplaatsen 25
Uitzicht Aangepaste rolstoeltoekankelijk groepsaccommodatie 25 personen in Vierhouten Gelderland

Aanwezig in verblijf: TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuinTerrasVaatwasserWasdrogerWasmachineWi-FiCentrale verwarmingTuinsetRadioKoffiezetterKoelkastHang- Legkast

Veluwerhof t Wildhuis


Omgeving

Omgeving
De omgeving van de Veluwerhof maakt uw vakantie compleet. De Veluwe staat bekend om zijn bossen en heidegebied. Op nog geen 5 minuten lopen vanaf de Veluwerhof vindt u vele bossen en uitstrekte heidevelden. Op en rond het Veluwermeer kunt u zich het gehele jaar door vermaken, heerlijk ontspannen, zwemmen, watersporten en schaatsen. En natuurlijk maakt u uw vakantie compleet met een leuke dag in de stad of pakt u een gezellig terrasje pakken.

 

 Recreatiemogelijkheden

Recreatievoorzieningen ter plekke 
Op het park 'de Veluwerhof' is genoeg te beleven. U geniet midden tussen de bomen van de natuur en rust. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Zoals een speeltuin, een binnenspeelruimte, dartbord, tafeltennis en een groot grasveld. Zonodig beschikt De Veluwerhof over een wasruimte met twee wasmachines en een droger.

Voorzijde VeluwerhofVoorzijde Veluwerhof
ZijkantZijkant
ZithoekZithoek
KeukenKeuken
Gezellig aan tafelGezellig aan tafel
Kleine eethoekKleine eethoek
SpelletjeskamerSpelletjeskamer
Wassen, drogen, vriezenWassen, drogen, vriezen
SpeeltoestelSpeeltoestel
Aangepaste badkamerAangepaste badkamer
ToiletToilet
Contactpersoon
Bedrijfsnaam Veluwerhof

Adres
Postcode
Plaats
Land

Telefoon
Mobiel
E-Mail Veluwerhof@elkeplek.nl
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Veluwerhof t Wildhuis

Vierhouten, Nederland

25 personen 8 slaapkamers

Groesaccommodatie het Wildhuis is een groepsaccommodatie voor 25 persponen op Vakantiepark de Veluwerhof op de Veluwe. Deze onstaat wanneer je recreatiewoningen de ‘Vos’ en de ‘Ree&r..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijk € 191,- Bekijk verblijf