Weerterbergen Bungalow Type WFM

Deze in 2027 gerestylede zespersoon toegankelijke vakantiebungalows (type WFM) is geschikt voor senioren en mensene met een lichamelijke beperking. Er is geen trapje naar de bungalow. De bungalow beschikt standaard over een woonkeuken met koelkast (met vriesvakje), 4-pits kooktoestel en afzuigkap, een magnetr...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 3 Badkamers 1 Slaapplaatsen 6

Weerterbergen Bungalow Type WFM

Weert , Nederland


Deze in 2027 gerestylede zespersoon toegankelijke vakantiebungalows (type WFM) is geschikt voor senioren en mensene met een lichamelijke beperking. Er is geen trapje naar de bungalow. De bungalow beschikt standaard over een woonkeuken met koelkast (met vriesvakje), 4-pits kooktoestel en afzuigkap, een magnetron, kleurentelevisie met afstandsbediening, boxspringbedden, dekbedden (1-persoons), kussens, berging terras met meubilair en parasol. 

Wist u al dat Vakantiepark Weerterbergen is uitgeroepen tot leukste vakantiepark voor kinderen tijdens de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017?

Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte 28 m2
Terrasruimte 16 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Slaapplaatsen 6
Uitzicht zespersoons toegankelijke bungalow op vakantiepark, geschikt voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking.

Aanwezig in verblijf: TVMagnetronParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuinTerrasCentrale verwarmingTuinsetRadioCD SpelerKoffiezetterKoelkastBoxspringbedden

Weerterbergen Bungalow Type WFM


Omgeving

Omgeving
Weert staat bekend als de Poort van Limburg. Die benaming verwijst ook naar de grenzeloze gastvrijheid die deze echte Limburgse vlaaienstad biedt. België en Duitsland liggen letterlijk om de hoek. Weerterbergen en wijde omgeving bieden onbegrenste mogelijkheden voor een geslaagde shortbreak of heerlijke vakantie. Vaals, Maastricht en alle andere gezellige plaatsen in de omgeving. Een dagje kuren, of lekker fietsen. In Limburg is zoveel te doen!! Informeer bij de receptie op het park naar alle mogelijkheden.Recreatiemogelijkheden

Recreatievoorzieningen ter plekke
U kunt elektrische fietsen huren op het park en u kunt deze of uw eigen elektrische fiets opladen en in de tussentijd genieten van een lekkere kop koffie of thee en gebak! De oplaadpunten bevinden zich op het centrumplein. Het buitenbad is in het laagseizoen en bij extreme kou gesloten. Houd er rekening mee dat in de sauna badkleding niet is toegestaan. In voor- en na seizoen zijn niet alle parkfaciliteiten altijd geopend.

Er is een (á la carte) restaurant, buffetrestaurant, eetcafé / bar, pannenkoekenrestaurant, pizzeria, snackbar. boogschietbaan, bowlingbanen, indoor-speeltuin, jeu de boulesbaan, klimwand, midgetgolf, poolbiljart, recreatieprogramma, speelautomaten, speeltuin(en), sport-/ speelveld(en), squashbanen, tafeltennis, tennisba(a)n(en), trampoline, vismogelijkheden, vakantiedialysecentrum, (mini) supermarkt, baby-/ peuter-/ kleuterbad, buitenbad, zwemparadijs, beauty & Wellness, bruiningsapparatuur / solarium, sauna, turks stoombad, fietsen- kano- waterfiets- en/of bootverhuur.

Woonkamer overzichtWoonkamer overzicht
PlattegrondPlattegrond
Eetgedeelte en keukenEetgedeelte en keuken
SlaapkamerSlaapkamer
Lekker buiten etenLekker buiten eten
Binnen midgetgolfenBinnen midgetgolfen
BuitenzwembadBuitenzwembad
Lekker genietenLekker genieten
Op de waterfietsOp de waterfiets
Contactpersoon Roompot vakantiepark Weerterbergen
Bedrijfsnaam Vakantiebungalow Weerterbergen

Adres Trancheeweg 7
Postcode 6002 ST
Plaats Weert
Land Nederland

Telefoon 0495584777
Mobiel
E-Mail Weerterbergen@uwboeking.com
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Weerterbergen Bungalow Typ..

Weert , Nederland

6 personen 3 slaapkamers

Deze in 2027 gerestylede zespersoon toegankelijke vakantiebungalows (type WFM) is geschikt voor senioren en mensene met een lichamelijke beperking. Er is geen trapje naar de bungalow. De bungalow besc..


TVMagnetronParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuin Bekijk verblijf

Weerterbergen Bungalow typ..

Weert, Nederland

6 personen 3 slaapkamers

Zespersoons vakantiebungalow, geshcikt voor mensen met een beperking en senioren. Deze in 2017 gerestylede  bungalow heeft geen drempels, brede deuren, geen trapje naar de bungalow, douche m..


TVMagnetronParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkTerras Bekijk verblijf