Al vanaf:
€ 75,-
()

B en B De Peelberg

Bed & Breakfast De Peelberg (2 persoons kamers) is volledig berekend op rolstoelgebruikers. De B&B is voorzien van de nodige hulpmiddelen en de eigenaressen is verpleegkundige. Zij levert desgevraagd de nodige zorg. Veel gezelschappen die De Peelberg boeken, zijn families waarvan een gezinslid (verple...

Accommodatie Hotel / B&B Slaapkamers 1 Badkamers 1 Slaapplaatsen 2

B en B De Peelberg

Neerkant, Nederland


Bed & Breakfast De Peelberg (2 persoons kamers) is volledig berekend op rolstoelgebruikers. De B&B is voorzien van de nodige hulpmiddelen en de eigenaressen is verpleegkundige. Zij levert desgevraagd de nodige zorg. Veel gezelschappen die De Peelberg boeken, zijn families waarvan een gezinslid (verpleegkundige) zorg nodig heeft of een functiebeperking heeft.  Bed & Breakfast De Peelberg ligt Aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. U logeert hier in een authentieke boerenhoeve uit de eerste helft van de vorige eeuw; een aantrekkelijke mix van markante historie en modern comfort. Door de kleinschaligheid is er veel ruimte voor een persoonlijke invulling van uw vakantie. Zowel actieve vakantiegangers als rustzoekers hebben de persoonlijke aandacht en het comfort van De Peelberg ontdekt.

Voor familie's
Voor ouders of grootouders met hun (klein)kinderen is De Peelberg een heerlijke plek voor een lang weekend of een midweek. Met veel natuur in de omgeving om erop uit te trekken en een zwembad in de buurt. Bij De Peelberg zelf zijn volop speelruimte, speelgoed en spelletjes voor kinderen. De kamers bieden ruimte aan maximaal zes volwassenen. Voor kinderen tot en met vier jaar kan een kinderbed worden bijgeplaatst. Ook een kinderstoel is aanwezig.

Ouderen en rustzoekers
De Peelberg is rustig gelegen. Wie het erf niet af wil, vindt bij De Peelberg genoeg om te genieten. Vanuit de Bed & Breakfast is er een goede kans om hazen, fazanten of patrijzen te zien. Een enkele keer passeert een koppel reeën. Op de gemeenschappelijke veranda, in de eetkamer of op uw eigen terrasje komt u tot rust. En u kunt gebruik maken van de goed gevulde boekenplank en de gezelschapsspelletjes. Bed & Breakfast De Peelberg is een prima plek voor een midweek voor (groot)ouders met kinderen, maar ook een prettige pleisterplaats voor wandelaars en fietsers.

Verpleging wordt verzorgd voor € 50,60 per uur door BIG Verpleegkundige / eigenaresse Gea Roza. Persoonlijke verzorging is mogelijk voor € 42,50 per uur. Of u (verpleegkundige) zorg nodig heeft of niet, uw enthousiaste gastvrouw, legt u graag in de watten.

Type verblijf Hotel / B&B
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Slaapplaatsen 2
Uitzicht rolstoeltoegankelijke 2 persoons BenB voor mensen mep een handicap en senioren op de grens van Brabant en Limburg. Verpleegkundige zorg aanwezig.

Aanwezig in verblijf: TVMagnetronParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkWi-FiKoffiezetterKoelkastgashaard-sfeerhaard

B en B De Peelberg


Omgeving

Omgeving
Genieten van de omgeving staat voorop als u in onze Bed & Breakfast logeert. Een pittige fietstocht over de heide en langs de vele kappelletjes is net zo aan te raden als luieren op de veranda, met uitzicht op de zonsondergang over de landerijen. O
p minder dan een kilometer afstand is veel te zien en te doen. Vogelrijke vennen en de historische Wilbersput liggen op loopafstand. Lekker voor een avondwandeling.

 Recreatiemogelijkheden

Recreatievoorzieningen ter plekke
Wandelaars en fietsers zitten in De Peelberg op hun plek. U wandelt in tien minuten het natuurgebied in. De straat waaraan De Peelberg ligt, is de verbinding tussen het Brabantse en Limburgse fietsroutenetwerk. De Peelberg ligt ook aan het wandelknooppuntennetwerk. Schoenen en nordic walking stokken kunt u overdekt stallen. Liefhebbers van geocaching maken graag gebruik van het gratis internet.

Nabij Natuurreservaat De Groote Peel, klokkenmuseum Asten, Kasteeltuinen Arcen, leuk winkelen in Weert en Roermond, Eindhoven met van Abben- en Philipsmuseum, aantrekkelijke dorpskern van Meijel..............

De PeelbergDe Peelberg
De Peelberg in de lenteDe Peelberg in de lente
Badkamer met toilet met beugelsBadkamer met toilet met beugels
Rolstoeltoegankelijke badkamerRolstoeltoegankelijke badkamer
Hoog/laag beddenHoog/laag bedden
Serre met houtkachelSerre met houtkachel
Nieuw terrasNieuw terras
CarnavalCarnaval
GastenGasten
Gasten op terrasGasten op terras
De overbuurvrouw kijkt toeDe overbuurvrouw kijkt toe
De Peelberg in de winterDe Peelberg in de winter
Contactpersoon Bed and Breakfast "De Peelberg"
Bedrijfsnaam

Adres Paalberg 5
Postcode 5758 SL
Plaats Neerkant
Land Nederland

Telefoon
Mobiel
E-Mail DePeelberg@elkeplek.nl
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

B en B De Peelberg

Neerkant, Nederland

2 personen 1 slaapkamers

Bed & Breakfast De Peelberg (2 persoons kamers) is volledig berekend op rolstoelgebruikers. De B&B is voorzien van de nodige hulpmiddelen en de eigenaressen is verpleegkundige. Zij levert desg..


TVMagnetronParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkWi-Fi € 75,- Bekijk verblijf