De Strandhoeve Gr. Acc. Nieuwland

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie NieuwLand is onderdeel van de Strandhoeve. De accommodatie beschikt over drie kamers op de begane grond en drie kamers op de eerste verdieping. De kamer Emmeloord is uitgerust met hoog-laagbedden en een transfersysteem. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en he...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 6 Badkamers 6 Slaapplaatsen 22

De Strandhoeve Gr. Acc. Nieuwland

Baarlo, Nederland


Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie NieuwLand is onderdeel van de Strandhoeve. De accommodatie beschikt over drie kamers op de begane grond en drie kamers op de eerste verdieping. De kamer Emmeloord is uitgerust met hoog-laagbedden en een transfersysteem. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond volledig aangepast voor mindervaliden, met hoog-laag bedden en een 'XY-transfersysteem'. Op verzoek kan De Strandhoeve veel ondersteunende faciliteiten voor u verzorgen die zorgen voor een extra comfortabel verblijf. Zoals bijvoorbeeld tilliften, beugels in het toilet en de douche, douchezitjes en extra hoog-laagbedden. In de hal zijn twee mindervalidentoileten aanwezig. De eerste verdieping is per lift bereikbaar. Alle kamers zijn te gebruiken als tweepersoonskamer, maar ook als driepersoonskamer. 

De ruime keuken is voorzien van goede apparatuur. Ook is er een bar met tap, bbq mogelijkheden en een houtgestookte pizzaoven. De accommodatie heeft een grote tuin met terras en een speelveld. Elke slaapkamer beschikt over boxspringbedden en een eigen luxe badkamer. 

Onze groepsaccommodatie gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand, is een luxe 5 sterren groepsaccommodatie. Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerriben-Wieden liggen op een steenworp afstand.

De accommodatie bestaat uit twee delen: accommodatie OudLand, met 9 kamers tot 31 personen en Nieuwland, met 6 kamers tot 22 personen. OudLand en NieuwLand zijn aan elkaar te koppelen en kunnen ook als één geheel worden geboekt als groespaccommodatie 'SuyderZee' voor 53 personen.

Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 6
Badkamers 6
Slaapplaatsen 22
Uitzicht rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie 22 personen Baarlo Overijssel

Aanwezig in verblijf: TVMagnetronOvenParkeerplaatsTerrasVaatwasserCentrale verwarmingTuinsetKoffiezetterKoelkast

De Strandhoeve Gr. Acc. Nieuwland


Omgeving

Omgeving
In de omgeving is bijzonder veel te doen en te bezoeken zoals De Orchideeènhoeve, De Weerribben, wijngaard Maronesse ............Recreatiemogelijkheden

Recreatievoorzieningen ter plekke
Loungehoek en bar. Geniet van het zonnetje op het vlonder-terras dat is gelegen op het Zuidwesten. 's Avonds houdt u het aangenaam warm bij de terrashaard. Via de grote schuifpui staat u zo buiten. De kinderen trappen een balletje op het speelveld.

BuitenaanzichtBuitenaanzicht
Gezellige woonkamerGezellige woonkamer
Eetgedeelte en keukenEetgedeelte en keuken
Slaapkamer met aangepaste badkamerSlaapkamer met aangepaste badkamer
Slaapkamer voorbeeldSlaapkamer voorbeeld
Hoog/laag bedHoog/laag bed
Veilig slapenVeilig slapen
Aangepaste badkamerAangepaste badkamer
Contactpersoon Ester van As De Strandhoeve
Bedrijfsnaam De Strandhoeve

Adres Uiterdijkenweg 59
Postcode 8372 VL
Plaats Baarlo
Land Nederland

Telefoon 0527 203791
Mobiel
E-Mail offerte@destrandhoeve.nl
Website: http://www.destrandhoeve.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

De Strandhoeve Gr acc Suy..

Baarlo, Nederland

53 personen 15 slaapkamers

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie 'SuyderZee' is onderdeel van de Strandhoeve. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de began..


TVOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkVaatwasser Bekijk verblijf

De Strandhoeve Gr. Acc. O..

Baarlo, Nederland

31 personen 9 slaapkamers

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie OudLand is onderdeel van de Strandhoeve. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond v..


TVMagnetronOvenRolstoeltoegankelijkTerras Bekijk verblijf

De Strandhoeve Gr. Acc. Ni..

Baarlo, Nederland

22 personen 6 slaapkamers

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie NieuwLand is onderdeel van de Strandhoeve. De accommodatie beschikt over drie kamers op de begane grond en drie kamers op de eerste verdieping. De kamer Emmelo..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsTerras Bekijk verblijf