Al vanaf:
€ 89,-
()

Hotel Schaepkens van St. Fijt

Hotel Schaepkens van St. Fijt is gelegen in het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum. Het hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over een mindervalidentoilet op de begane grond en twee aangepaste badkamers op de etages. Dit prachtig gelegen familiehote...

Accommodatie Hotel / B&B Slaapkamers 1 Badkamers 1 Slaapplaatsen 2

Hotel Schaepkens van St. Fijt

Valkenburg, Nederland


Hotel Schaepkens van St. Fijt is gelegen in het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum. Het hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over een mindervalidentoilet op de begane grond en twee aangepaste badkamers op de etages. Dit prachtig gelegen familiehotel beschikt over een uitstekend restaurant, een sfeervolle bar en een prachtige tuin met groot terras. Wilt u aleen komen of met een groep, in dit hotel is het mogelijk. Hotel Schaepkens van St. Fijt heeft voldoende twee persoonskamers om ook grote groepen te verwelkomen. U kunt dit aangeven bij uw reserveringsaanvraag.

Hotelgasten parkeren gratis op de privé parking. Hier zijn ook een mindervalide- & damesparkeerplaatsen aanwezig en een schoonmaakstation voor fietsen.
De parking beschikt ook over meerdere oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen (ook voor Tesla auto's). 

Bij Hotel Schaepkens van St. Fijt proeft u direct de typische Limburgse gastvrijheid. In dit gezellige familiehotel staan een goede keuken, gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel. In het hogseizoen worden er in de bar regelmatig avonden met livemuziek georganiseerd. En wat dacht u van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond?

Type verblijf Hotel / B&B
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Slaapplaatsen 2
Uitzicht Familiehotel met aangepaste kamers in Valkenburg aan de Geul Limburg

Aanwezig in verblijf: TVParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkTerrasWi-FiCentrale verwarmingRadio

Hotel Schaepkens van St. Fijt


Omgeving

Omgeving
Hotel Schaepkens van St. Fijt heeft een prachtige ligging aan de rand van Valkenburg aan de Geul, een van de oudste toeristenplaatsen van Nederland. Een stad met vele gezichten: charmant, bourgondisch en vooral veelzijdig.

Het hotel ligt bovendien dichtbij verschillende andere steden, zoals Maastricht, Luik en Aken waar je heerlijkkunt winkelen, een terrasje kunt pakken en kunt genieten van de culturele rijkdom. Het is ook zeker een aanrader om vanuit Hotel Schaepkens van St. Fijt te een wandeling te maken of per fiets de prachtige natuurgebieden en pittoreske dorpen in de omgeving te ontdekken. Wie Limburg eerder heeft bezocht, weet dat dit een stukje buitenland in Nederland is. In deze streek vindt u kletterende beken en prachtige wandel- en fietspaden.

Enkele tips:

  • Struinen over een van de antiekmarkten in Valkenburg;
  • Een schitterende wandel- of fietstocht door het prachtige Limburgse landschap;
  • Een bezoek aan de mergelgrotten;
  • Ontspannen in kuuroord Thermae 2OOO;
  • Een bezoek aan het Streekmuseum dat is gevestigd in het oude monumentale gemeentehuis in het centrum van Valkenburg;
  • Winkelen in Maastricht, Aken of Luik;
  • Een gokje wagen in het Holland Casino;
  • Met de kinderen naar het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul;
  • Een dagje naar Snowworld in Landgraaf. 


Recreatiemogelijkheden

Recreatievoorzieningen ter plekke
Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg aan de Geul heeft een goed restaurant waar u op culinair gebied niets tekort komt. Zowel het ontbijt als de lunch en het diner worden hier prima verzorgd. 's Morgens kunt ugenieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een goede basis leggen voor een uitstapje in de buurt. Of geniet in de bar, op het terras of in de mooie tuin van het hotel. 

SlaapkamerSlaapkamer
Gezellig zitjeGezellig zitje
Contactpersoon Hotel Schaepkens van St Fijt
Bedrijfsnaam Hotel Schaepkens van St Fijt

Adres Nieuweweg 40-44
Postcode 6301 EV
Plaats Valkenburg
Land Nederland

Telefoon
Mobiel
E-Mail Schaepkens@elkeplek.nl
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Hotel Schaepkens van St. F..

Valkenburg, Nederland

2 personen 1 slaapkamers

Hotel Schaepkens van St. Fijt is gelegen in het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum. Het hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over een mind..


TVParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkTerrasWi-Fi € 89,- Bekijk verblijf