Kl Belties Den Blijen Hemert

Een volledig aangepaste bungalow voor mensen met een lichamelijke beperking en hun begeleiders. De bungalows is gelegen op een vakantiepark in een natuurlijke omgeving met een mooie aangelegde tuin. De accommodatie heeft zes slaapkamers met 12 slaapplaatsen waarvan twee met twee hoog-laagbedden...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 6 Badkamers 3 Slaapplaatsen 12

Kl Belties Den Blijen Hemert

Hardenberg, Nederland


Een volledig aangepaste bungalow voor mensen met een lichamelijke beperking en hun begeleiders. De bungalows is gelegen op een vakantiepark in een natuurlijke omgeving met een mooie aangelegde tuin. De accommodatie heeft zes slaapkamers met 12 slaapplaatsen waarvan twee met twee hoog-laagbedden, één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en drie slaapakamers met een stapelbed. Er zijn twee aangepaste douche- en toiletruimtes. Voor de begeleiders is er een aparte douche- en toiletruimte. Verder is er een ruime woonkamer, een open keuken met vaatwasser, een tuin met gedeeltelijk overdekt terras aanwezig. De groepsaccommodate is zowel binnen als buiten rolstoeltoegankelijk. 

Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 6
Badkamers 3
Slaapplaatsen 12
Uitzicht Aangepaste vakantiewoning 12 personen in Hardenberg Overijssel

Aanwezig in verblijf: HoutkachelTVMagnetronOpen haardOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuinTerrasVaatwasserWasmachineZwembadCentrale verwarmingTuinsetDVD SpelerRadioCD SpelerCampingbedjeKinderstoelKoffiezetapparaatKoelkastPicknick setBoxspringbeddenStapelbeddengashaard-sfeerhaard

Kl Belties Den Blijen Hemert


Omgeving

Omgeving
De Kleine Belties ligt midden in het Overijsselse Vechtdal, tussen de prachtige bossen. Rivier de Vecht ligt op geringe afstand van het park. Zo kunt u vanaf het park een mooie fiets- of wandelroute maken. Bij de mooie zandvlakte in Rheeze bent u in 10 minuten. In de stad Hardenberg is het gezellig winkelen. Met de fiets bent u er in 10 minuten. U vindt er zowel de grotere supermarkten als de knusse winkeltjes. Alles is aanwezig voor een gezellige dag. 

Op het park zijn fietsen te huur. U kunt kiezen uit:  

  • Dames/herenfiets
  • Kinderfiets
  • kinderzitjes


Recreatiemogelijkheden

Recreatieve voorzieningen ter plekke
Tijdens de schoolvakanties zorgt het recreatieteam voor voldoende vermaak voor jong en oud. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals: KnutselFrutsels, sporttoernooien, zeskamp, spannende spooktochten en het wekelijkse bijbeluurtje. Elke dag wordt afgesloten met een gezellig slaapmutsjevoor de allerkleinsten. Deze, en vele andere activiteiten, staan dit seizoen allemaal weer op het programma.

Eekie en Joep
Eekie is een lieve en grote eekhoorn, die er het hele seizoen weer bij zal zijn. Hij is al meer dan 10 jaar het beste vriendje van alle kleine parkgasten. Eekie vind het super leuk om met iedereen op de foto te gaan. Grijp dus je kans tijdens één van de Eekie momenten. Zijn beste vriend Boswachter Joep is ook veel op het park. Hij is vaak in het bos, om daar te zorgen voor de dieren en alle bomen en planten die daar groeien. De twee vrienden hebben zelfs hun eigen liedje:

“Op de camping loopt een vriendje, hij is hier voor jou en voor mij. 
Ja, zijn naam is Eekie Eekhoorn en hij maakt ons allen blij”

Woonkamer overzichtWoonkamer overzicht
De keukenDe keuken
EetgedeelteEetgedeelte
BuitenaanzichtBuitenaanzicht
SlaapkamerSlaapkamer
Slaapkamer met h/l bedSlaapkamer met h/l bed
Slaapkamer met stapelbeddenSlaapkamer met stapelbedden
Contactpersoon Vakantiepark De Kleine Belties
Bedrijfsnaam Vakantiepark De Kleine Belties

Adres Rheezerweg 79
Postcode 7771 TD
Plaats Hardenberg
Land Nederland

Telefoon 0523 - 261303
Mobiel
E-Mail info@kleinebelties.nl
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Kl Belties 10 P Zorgchalet

Hardenberg, Nederland

10 personen 5 slaapkamers

Dit zorgchalet is een combinatie van een vierpersoons chalet met aanpassingen en een zespersoons chalet zonder aanpassingen, die tegenover elkaar staan maar samen gehuurd kunnen worden. Het aangepaste..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijk Bekijk verblijf

Kl Belties Den Blijen Heme..

Hardenberg, Nederland

12 personen 6 slaapkamers

Een volledig aangepaste bungalow voor mensen met een lichamelijke beperking en hun begeleiders. De bungalows is gelegen op een vakantiepark in een natuurlijke omgeving met een mooie aangelegde tu..


HoutkachelTVMagnetronOpen haardOven Bekijk verblijf

Kl Belties Knabbel en Babb..

Hardenberg , Nederland

16 personen 10 slaapkamers

Knabbel en Babbel zijn twee identieke luxe bungalows, gechikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Beide bungalows zijn geschikt voor acht personen. Door het koppelen van de woonkamer..


HoutkachelTVMagnetronParkeerplaatsRolstoeltoegankelijk Bekijk verblijf