Van der Valk Hotel Houten

Toegankelijk hotel met aangepaste kamers voor rolstoelgebruikers.Het hotel beschikt over een ruime luxe kamer voor mindervaliden. De badkamer heeft een ligbad, een aparte open douche (met stoeltje) en extra beugels bij het toilet. Alle luxe kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van on...

Accommodatie Hotel / B&B Slaapkamers 1 Badkamers 1 Slaapplaatsen 2

Van der Valk Hotel Houten

Houten, Nederland


Toegankelijk hotel met aangepaste kamers voor rolstoelgebruikers.Het hotel beschikt over een ruime luxe kamer voor mindervaliden. De badkamer heeft een ligbad, een aparte open douche (met stoeltje) en extra beugels bij het toilet. Alle luxe kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van ontspannende whirlpool en verkwikkende rainshower.

Een plek om stijlvol te ontspannen in luxe en comfort. Dit viersterren hotel is ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt De ruime luxe kamers met whirlpool en stijlvolle suites. In het sfeervolle restaurant kiest u uit een diversiteit van mooie gerechten. Wilt u na het eten nog even ontspannen? Neem dan plaats in de comfortabele Chesterfields bij het haardvuur of kies voor naborrelen in onze trendy bar. 

Wilt u lekker genieten van een weekendje Utrecht en u daarna laten onderdompelen in luxe? Dan bent u bij Hotel Houten – Utrecht aan het juiste adres. Geniet van een heerlijk diner in het restaurant en rust heerlijk uit op een luxe hotelkamer. 

Type verblijf Hotel / B&B
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Slaapplaatsen 2
Uitzicht Aangepaste hotelkamer in toegankelijk hotel 2 personen in Houten Utrecht

Aanwezig in verblijf: JacuzziTVRolstoeltoegankelijkTerrasWi-FiCentrale verwarmingRadioBabymeubilairCampingbedjeKinderstoelKoffiezetterKoelkastBoxspringbeddengashaard-sfeerhaard

Van der Valk Hotel Houten


Omgeving

Omgeving
Utrecht vormt met de Domtoren het hart van de levendige binnenstad met op loopafstad van elkaar leuke speciaalzaakjes, boeiende musea, acht middeleeuwse kerken en de unieke werfterrassen aan de gracht.

 Recreatiemogelijkheden

Recreatieve voorzieningen ter plekke
Restaurant, Whirlpool, gratis Wifi

De barruimteDe barruimte
LoungeruimteLoungeruimte
RestuarantRestuarant
Slaapkamer Slaapkamer
Aangepaste badkamerAangepaste badkamer
Contactpersoon
Bedrijfsnaam

Adres
Postcode
Plaats
Land

Telefoon
Mobiel
E-Mail VanderValkHouten@elkeplek.nl
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Van der Valk Hotel Houten

Houten, Nederland

2 personen 1 slaapkamers

Toegankelijk hotel met aangepaste kamers voor rolstoelgebruikers.Het hotel beschikt over een ruime luxe kamer voor mindervaliden. De badkamer heeft een ligbad, een aparte open douche (m..


JacuzziTVRolstoeltoegankelijkTerrasWi-Fi Bekijk verblijf