Al vanaf:
€ 46
(per nacht)

Eco Boshuisje Misgunst

Het boshuisje (voor rustzoekers en natuurliefhebbers) Op ons terrein op plantage Misgunst, groot 4800 m2, staat een knus rond vakantiehuisje. Het perceel is gelegen aan een eigen weg, die doodloopt in de jungle. Er zijn geen directe buren. Het boshuisje is volledig ingericht met een keuken, een badkamer, een...

Accommodatie Hotel / B&B Slaapkamers 1 Badkamers 1 Slaapplaatsen 3

Eco Boshuisje Misgunst

Groningen, Suriname


Het boshuisje (voor rustzoekers en natuurliefhebbers)

Op ons terrein op plantage Misgunst, groot 4800 m2, staat een knus rond vakantiehuisje. Het perceel is gelegen aan een eigen weg, die doodloopt in de jungle. Er zijn geen directe buren.

Het boshuisje is volledig ingericht met een keuken, een badkamer, een woonkamer en een half open slaapkamer. In de woonkamer staat een slaapbank, zodat er nog 1 persoon extra kan slapen. Er is zowel 230V als 110V aanwezig. Rondom het boshuisje zijn shutters geplaatst met muskietengaas, zodat u zo min mogelijk last heeft van insekten en u toch een "360 graden view" heeft.

Buiten heeft u de beschikking over een privé zwembadje en een terrasje. Het boshuisje staat zodanig, dat u voldoende privacy heeft met uitzicht op de boomgaard (citrus, avocado, kers, mango etc.), de visvijver en de jungle.

U bent omringd door de natuur met apen, vele vogels, reptielen en insecten. Met een beetje geluk ziet u ook luiaards, miereneters of een kaaiman.

 

Type verblijf Hotel / B&B
Woonruimte 38,5 m2
Terrasruimte 4800 m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Slaapplaatsen 3
Uitzicht U kijkt uit op de boomgaard met aan alle kanten jungle om u heen.

Aanwezig in verblijf: MagnetronOvenParkeerplaatsPrive zwembadTerrasWi-FiSenseoTuinsetKeukenKoelkastloungestoelenHang- LegkastBoxspringbeddenBBQSlaapkamer benedenRookvrijHorrenVriesvak in koelkastLinnengoed (gratis)Combimagnetron

Eco Boshuisje Misgunst


Omgeving

Locatie(voor rustzoekers en natuurliefhebbers)

In het mooie district Saramacca dichtbij Groningen, op een klein uurtje rijden vanaf Paramaribo en Zanderij en tussen Grankreek en Columbia, twee indianen dorpjes, ligt de voormalige Plantage Misgunst. Op één perceel van deze voormalige plantage wonen wij.

Boshuisje Misgunst staat aan de rand van de jungle en wij zijn volledig zelfvoorzienend d.m.v. zonne-energie en het regenwater wordt opgevangen,  gezuiverd en gefilterd, hierdoor hebben we geen aansluiting op de gemeentelijke voorzieningen, zoals stroom of het waterleidingnet nodig.

Groningen is vanaf onze locatie plusminus 10 minuten met de fiets. Op de Misgunstweg, die langs de Saramaccarivier loopt, gaat u bij lichtmast 20115 het pad in de H.J. Tjoe Nyweg waarna u na ongeveer 700 meter bij ons perceel aankomt.

Aan het einde van het pad worden door Green Heritage Fund Suriname luiaards en miereneters terug gezet in de jungle. bent u onze gast dan mag u mee met het uitzetten.

GPS Coördinaten. N 5 46.281 W 55 28.915Recreatiemogelijkheden

De locatie is uitermate geschikt om uw vakantie in alle rust te beginnen of te eindigen midden in de prachtige natuur. Ook kunt u natuurlijk voor langere tijd het boshuisje huren en vanuit hier diverse uitstapjes ondernemen (deze kunt u nalezen in onze infomap in uw verblijf).

Logo Boshuisje MisgunstLogo Boshuisje Misgunst
Boshuisje Misgunst met prive zwembadjeBoshuisje Misgunst met prive zwembadje
BuitenzitjeBuitenzitje
Google earth beeld van locatieGoogle earth beeld van locatie
KeukenKeuken
Woonkamer en keukenWoonkamer en keuken
Slaapbank voor evt. derde persoonSlaapbank voor evt. derde persoon
SlaapkamerSlaapkamer
Slaapkamer met viewSlaapkamer met view
BadkamerBadkamer
Zitje met 360 graden viewZitje met 360 graden view
Luiaardopvangcentrum aan het eind van ons padLuiaardopvangcentrum aan het eind van ons pad
Contactpersoon Sjaan & Wim Damhuis
Bedrijfsnaam Eco Boshuisje Misgunst

Adres H.J. Tjoe Nyweg pc 11
Postcode 0000 XX
Plaats Groningen, Saramacca
Land Suriname

Telefoon 00597 8843409
Mobiel
E-Mail info@boshuisjemisgunst.com
Website: http://www.boshuisjemisgunst.com

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Eco Boshuisje Misgunst

Groningen, Suriname

3 personen 1 slaapkamers

Het boshuisje (voor rustzoekers en natuurliefhebbers) Op ons terrein op plantage Misgunst, groot 4800 m2, staat een knus rond vakantiehuisje. Het perceel is gelegen aan een eigen weg, die doodloopt i..


MagnetronOvenParkeerplaatsPrive zwembadTerras Al vanaf: € 46 Bekijk verblijf