Landgoed de Biestheuvel de Schuurherd

Groepsaccommodatie De Schuurherd op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (twee vierpersoons kamers en zes twee persoons kamers). Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. Er is een gezellige woonkamer, een serre en keuken, een o...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 8 Badkamers 8 Slaapplaatsen 24

Landgoed de Biestheuvel de Schuurherd

Hoogeloon, Nederland


Groepsaccommodatie De Schuurherd op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (twee vierpersoons kamers en zes twee persoons kamers). Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. Er is een gezellige woonkamer, een serre en keuken, een omheinde tuin met overdekt terras, speeltoestel en tafeltennistafel.

Landgoed De Biestheuvel 
Zoekt u een goede locatie voor een uitje met familie, drie generaties, vriendengroep, collega's of een zorginstelling? Dan is de kans groot dat u op Landgoed De Biestheuvel vindt wat u zoekt. Dit unieke landgoed met negen luxueuze groepsaccommodatiesis gelegen in de Brabantse Kempen in het Zuid Oosten van Nederland. Niet alleen kleine, maar ook grote groepen komen hier aan hun trekken. De grootte van de diverse aangepaste vakantiehuizen varieert van 12 tot 43 personen. U kunt de negen groepsaccommodaties afzonderlijk huren, maar ook gecombineerd of als één geheel. In totaal kunt u met een groep van 245 personen terecht.

Gastvrije groepsaccommodatie in Bourgondische sfeer
Een familieuitje of vriendenweekend vragen om een sfeervolle, goed geoutilleerde groepsaccommodatie. Zo vergroot u de kans dat uw nacht, weekend of midweek een succes wordt. Het Voorhuis koppelt gastvrijheid en een Bourgondische sfeer aan de ruimte, rust en privacy van de vrije natuur in de Brabantse Kempen. Het Voorhuis is 5 keer genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar. Wellicht trekt dit u over de streep om deze accommodatie te boeken voor uw feest, bijeenkomst vakantie of weekendje weg.

Maaltijdservice
Onder het motto van ‘gemak dient de mens’ kunt u gebruik maken van maaltijdservice uit onze eigen keuken. De maaltijden worden bezorgd in uw eigen accommodatie op de door u gewenste tijd. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid. Hierdoor houden we de maaltijden betaalbaar.  De maaltijden worden aangeboden in buffetvorm in de accommodatie. U heeft tevens de beschikking over vaatwassers met gratis vaatwastabletten. Er is koffie, thee, koffiemelk, suiker, melk en jus d’orange aanwezig, zodat u gedurende uw verblijf zelf een vers kopje koffie en thee kunt zetten.

Feestje of vergadering?
Hebt u binnenkort iets te vieren? En bent u in Brabant op zoek naar een geschikte locatie om een onvergetelijk feestje te bouwen? Of zoekt u een perfecte plek om in alle rust te vergaderen? Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon beschikt over diverse vergaderruimtes en feestzalen. Het (horeca)team van De Biestheuve verzorgt uw feest of vergadering graag tot in puntjes.
Er zijn  extra mogelijkheden voor dagbesteding van gasten met een fysieke & verstandelijke beperking; denk daarbij aan een aangepast programma op het outdoor terrein.
 

 

Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 8
Badkamers 8
Slaapplaatsen 24
Uitzicht Groepsaccommodatie, aangepaste vakantiewoning, vriendenweekend voor mensen met een handicap op mooi landgoed in Noord Brabant.

Aanwezig in verblijf: TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuinTerrasVaatwasserWi-FiCentrale verwarmingTuinsetDVD SpelerRadioCampingbedjeKinderstoelKoffiezetterKoelkastHang- LegkastBoxspringbeddengashaard-sfeerhaardSlaapkamer benedenBadkamer benedenEenpersoonsbeddenGashaardVriesvak in koelkastLinnengoed (betaald)Televisie (Nederlandse zenders)Televisie (Duitse Zenders)Televisie (Engelse Zenders)Televisie (Franse Zenders)

Landgoed de Biestheuvel de Schuurherd


Omgeving

De omgeving
Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.Recreatiemogelijkheden

Recreatieve voorzieningen ter plekke
Blijft u liever op ons landgoed? Geniet dan van de rust. Of speel een partijtje Jeu de boules. Ook de kinderen komen volop aan hun trekken op het sportveld, de speeltuin met o.a. glijbaan, klimrekken en airtrampoline. Houdt u van meer uitdaging? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. U kunt hier kiezen voor survival- en klimparcoursen, quad rijden of paintball.

Creatief dagprogramma
Zoekt u een creatieve invulling van uw weekendje weg, bedrijfsuitjeof personeelsfeest? De mogelijkheden bij Landgoed de Biestheuvel zijn legio. Zo worden er workshops drummen of schilderen georganiseerd. Ook zijn er mogelijkheden voor het organiseren van een excursie. Medewerkers van De Biestheuvel stellen in overleg met u graag een aantrekkelijk dagprogramma samen. Ook een rit in een huifwagen of (rolstoelgeschikte) Amerikaanse schoolbus behoort tot de mogelijkheden.

Woonkamer overzichtWoonkamer overzicht
Eethoek met zicht op woonkamerEethoek met zicht op woonkamer
Eettafel met zicht op de keukenEettafel met zicht op de keuken
OntbijtOntbijt
SlaapkamerSlaapkamer
Voorbeeld slaapkamerVoorbeeld slaapkamer
BuitenBuiten
De schoolbusDe schoolbus
GPS-tochtGPS-tocht
Lekker wandelenLekker wandelen
Aangepaste badkamerAangepaste badkamer
Toilet met beugelsToilet met beugels
Contactpersoon Landgoed de Biestheuvel
Bedrijfsnaam Landgoed de Biestheuvel

Adres Hoogcasteren 25
Postcode 5528 NP
Plaats Hoogeloon
Land Nederland

Telefoon 0497-59 12 57
Mobiel
E-Mail info@biestheuvel.nl
Website: http://www.biestheuvel.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

De Hoeve

Hoogeloon, Nederland

24 personen 8 slaapkamers

De Hoeve is een karaktervolle groepsaccommodatie, gevestigd in de gerestaureerde woonboerderij op het Landgoed. De accommodatie is voorzien van een uitstekend uitgeruste keuken, eigen bar, eetkamer m..


Huisdier toegestaanOpen haardSpeeltuinWi-Fi Al vanaf: Bekijk verblijf

Het Koetshuis

Hoogeloon, Nederland

15 personen 8 slaapkamers

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt Het Koetshuis genoemd. Het Koetshuis is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor tot 15 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemod..


Huisdier toegestaanTVMagnetronOvenParkeerplaats Al vanaf: Bekijk verblijf

Landgoed de Biestheuvel de..

Hoogeloon, Nederland

24 personen 8 slaapkamers

Groepsaccommodatie De Hoeve op Landgoed De Biestheuvel heeft een capaciteit van maximaal 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (twee vierpersoons kamers en zes twee persoons kamers). Elke slaapka..


HoutkachelTVMagnetronOvenParkeerplaats Bekijk verblijf

Landgoed de Biestheuvel de..

Hoogeloon, Nederland

36 personen 12 slaapkamers

Groepsaccommodatie De Hooiberg op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 36 personen. Er zijn 12 slaapkamers (zes vierpersoons kamers en zes twee persoons kamers). Elke sl..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijk Bekijk verblijf

Landgoed de Biestheuvel de..

Hoogeloon, Nederland

43 personen 13 slaapkamers

Groepsaccommodatie De Schaapskooi op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 43 personen. Er zijn 13 slaapkamers (zeven vierpersoons kamers en zes tweepersoons kamers)..


HoutkachelTVMagnetronOvenParkeerplaats Bekijk verblijf

Landgoed de Biestheuvel de..

Hoogeloon, Nederland

40 personen 6 slaapkamers

Groepsaccommodatie De Schop op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 40 personen. Er zijn zes slaapkamers (drie acht persoons kamers en twee zes persoons kamers en é&ea..


TVMagnetronOpen haardOvenParkeerplaats Bekijk verblijf

Landgoed de Biestheuvel de..

Hoogeloon, Nederland

24 personen 8 slaapkamers

Groepsaccommodatie De Schuurherd op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (twee vierpersoons kamers en zes twee persoons kamers..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijk Bekijk verblijf

Landgoed de Biestheuvel He..

Hoogeloon, Nederland

24 personen 8 slaapkamers

Groepaaccommodatie Het Achterhuis op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (vier vierpersoons kamers en vier twee persoons kame..


AirconditioningTVMagnetronOvenParkeerplaats Bekijk verblijf

Landgoed De Biestheuvel He..

Hoogeloon, Nederland

15 personen 8 slaapkamers

Groepsaccommodatie Het Bakhuis op Landgoed De Biestheuvel is geschikt voor 15 personen en is van keuken tot badkamer van alle gemakken voorzien. Voor koude voeten hoeft u niet bang te zijn. Niet allee..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsSpeeltuin Bekijk verblijf

Landgoed de Biestheuvel he..

Hoogeloon, Nederland

15 personen 8 slaapkamers

Groepsaccommodatie Het Koetshuis op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 15 personen. Er zijn acht slaapkamers (zeven vierpersoons kamers en één eenpe..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsSpeeltuin Bekijk verblijf

Landgoed de Biestheuvel He..

Hoogeloon, Nederland

24 personen 8 slaapkamers

Groepsaccommodatie Het Voorhuis op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (vier vierpersoons kamers en vier twee persoons kamers..


AirconditioningTVMagnetronOvenParkeerplaats Bekijk verblijf