Stacaravan Jade op Camping de Duindoorn

De luxe stacaravan bevind zich op camping de Duindoorn Ijmuiden en is geschikt voor 4 personen. De stacaravan is luxe ingericht en bevat alle comfort zoals een ijskast, tv, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker en een douche. In de stacaravan is 1 slaapplaats voor 2 personen, 1 kinderbed in apart slaapkame...

Accommodatie Hotel / B&B Slaapkamers 2 Badkamers 1 Slaapplaatsen 4

Stacaravan Jade op Camping de Duindoorn

IJmuiden, Nederland


De luxe stacaravan bevind zich op camping de Duindoorn Ijmuiden en is geschikt voor 4 personen. De stacaravan is luxe ingericht en bevat alle comfort zoals een ijskast, tv, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker en een douche. In de stacaravan is 1 slaapplaats voor 2 personen, 1 kinderbed in apart slaapkamertje, 2 persoonsbed in tuinhuisje dus voor 4 personen en 2 kinderen tot 12 jaar in totaal.

Natuurlijk is er WiFI aanwezig, de sleutel voor parkeerplaats op camping. Gelieve 15 min. voor aankomst bellen naar tel: 0621802711. Aankomst tussen 15.00 uur en 21.00. Sleutel van de stacaravan kunt u ophalen bij stacaravan nr.10, dit is iets voorbij onze stacaravan.

Type verblijf Hotel / B&B
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 4
Uitzicht

Aanwezig in verblijf:

Stacaravan Jade op Camping de Duindoorn


Omgeving

De stacaravan ligt in de duinen van Ijmuiden aan zee een paar kilometer boven Zandvoort. De geweldige natuur van het aangrenzende nationaal Park Zuid-Kennernerkand beidt alle vrijheid om te fietsen of te wandelen.

Uiteraard behoort een dagje strand ook tot de mogelijkheden. Hier kunt u bijvoorbeeld met uw kinderen joekels van zandkastelen bouwen, actief watersporten, gewoon lekker uitwaaien en natuurlijk vissen op de Zuidpier of vissersboot. Iets verderop kunt u naar de havens, het Noordzeekanaal en de zeesluizen!

Een hapje eten? Dat kan in het restaurant dat op het terrein gevestigd is.

Een dagje cultuur snuiven doet u in de nabijgelegen steden Alkmaar, Amsterdam en Haarlem, steden die voldoende cultuur en vertier bieden aan zelfs de meest veeleisende vakantieganger.

 Recreatiemogelijkheden

Fietsroutes

Camping De Duindoorn is uitstekend gelegen voor de liefhebbers van fietstochten. In de veelzijdige en mooie omgeving leiden de fietsroutes u door duinen, langs de kust en door de bossen. Het landschap is afwisselend en uitstekend geschikt voor een prachtige fietstocht.

 Wandelen

Wie van wandelen houdt, komt in IJmuiden volop aan zijn trekken. De omgeving van de camping is een wandelgebied bij uitstek. Wanneer u wandelt zal de omgeving ongetwijfeld indruk maken. Of u nu de voorkeur geeft aan een rondwandeling door de vele gezellige dorpen en steden in de buurt, of liever wandelt door een natuurgebied, het zal u niet tegenvallen!

 Vissen

 Wilt u vissen? Dan komt u ook in IJmuiden volop aan uw trekken. U kunt zelf vissen op de Zuidpier of sportvissen op een boot,

stacaravanstacaravan
zithoek buiten zithoek buiten
zithoek binnen zithoek binnen
keukenkeuken
tweepersoons slaapkamer buiten tweepersoons slaapkamer buiten
tweepersoons slaapkamertweepersoons slaapkamer
eenpersoons kamer eenpersoons kamer
badkamer badkamer
terasjeterasje
Contactpersoon Irma Holzhausen
Bedrijfsnaam Holzhausen

Adres Badweg 40
Postcode 1976 BZ
Plaats IJmuiden
Land Nederland

Telefoon
Mobiel 0621802711
E-Mail irmaholzhausen@gmail.com
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Stacaravan Jade op Camping..

IJmuiden, Nederland

4 personen 2 slaapkamers

De luxe stacaravan bevind zich op camping de Duindoorn Ijmuiden en is geschikt voor 4 personen. De stacaravan is luxe ingericht en bevat alle comfort zoals een ijskast, tv, koffiezetapparaat, magnetro..


Al vanaf: Bekijk verblijf