Al vanaf:
€ 155,-
()

Camping Molengroet

Midden in het sprankelende waterrecreatiegebied Geestmerambacht, gelegen tussen mooie steden als Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, vindt u DroomPark Molengroet. Niet alleen de mooie Noord-Hollandse omgeving is een reden om uw vakantie hier te vieren, want de faciliteiten van camping Molengroet zijn namelij...

Accommodatie Camping Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen 6

Camping Molengroet

Noord-Scharwoude, Nederland


Midden in het sprankelende waterrecreatiegebied Geestmerambacht, gelegen tussen mooie steden als Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, vindt u DroomPark Molengroet. Niet alleen de mooie Noord-Hollandse omgeving is een reden om uw vakantie hier te vieren, want de faciliteiten van camping Molengroet zijn namelijk ook uitstekend. U verblijft hier op een kampeerplaats met elektra of in een sfeervol chalet. Tijdens schoolvakanties is er een professioneel recreatieteam aanwezig op het park met een programma voor jong en oud. Diverse speeltuintjes, springkussens, klimtoestellen en sportvelden zorgen voor nog meer vertier. Afkoelen kan in het zwembad van camping Molengroet. U kunt hier ook vissen op de speciale vissteiger. DroomPark Molengroet beschikt over een kleine winkel. 's Zomers biedt het winkeltje ook een snackservice. Prettig als u geen zin heeft om te koken!

Type verblijf Camping
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen 6
Uitzicht

Aanwezig in verblijf:

Camping Molengroet


Omgeving

Geniet van de schitterende natuur en leuke dorpjes en steden in de directe omgeving van camping Molengroet. Allereerst natuurlijk het recreatiegebied Geestmerambacht waar u kunt zwemmen, zonnen, watersporten beoefenen, wandelen en fietsen. De stranden van Bergen en Egmond aan Zee bevinden zich op slechts 12 km afstand. Tip: de beroemde kaasmarkt in Alkmaar en de Bazaar in Beverwijk. In de buurt zijn ook diverse speel- en pretparken.Recreatiemogelijkheden

KampeerplekkenKampeerplekken
LigweideLigweide
SpeelvoorzieningenSpeelvoorzieningen
Kaasmarkt AlkmaarKaasmarkt Alkmaar
SanitairgebouwSanitairgebouw
SanitairgebouwSanitairgebouw
OmgevingOmgeving
ZwembadZwembad
OmgevingOmgeving
Contactpersoon Teun Janssen
Bedrijfsnaam Droompark Molengroet

Adres Molengroet 1
Postcode 1723 PX
Plaats Noord-Scharwoude
Land Nederland

Telefoon
Mobiel 0031 (0)88 055 1500
E-Mail molengroet@droomparken.nl
Website: http://www.molengroet.nl/molengroet/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Camping Molengroet

Noord-Scharwoude, Nederland

6 personen 0 slaapkamers

Midden in het sprankelende waterrecreatiegebied Geestmerambacht, gelegen tussen mooie steden als Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, vindt u DroomPark Molengroet. Niet alleen de mooie Noord-Hollandse..


Al vanaf: € 155,- Bekijk verblijf

Droompark Molengroet

Noord-Scharwoude, Nederland

4 personen 2 slaapkamers

Modern en ruim L-vormige recreatiechalet dat geheel is aangepast voor mindervaliden. De woning is ruim van opzet met een oppervlakte van 84 m2, waardoor u ook met een rolstoel heerlijk kunt genieten v..


TVOpen haardOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijk € 127,- Bekijk verblijf