Al vanaf:
€ 244,-
()

De Bloemert 8 CT Comfort

Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow (type 8 CT Comfort) heeft een oppervlakte van ca. 110 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning wanneer u in het bezit bent van een invalidenkaart. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal ...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 4 Badkamers 2 Slaapplaatsen 8

De Bloemert 8 CT Comfort

Midlaren, Nederland


Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow (type 8 CT Comfort) heeft een oppervlakte van ca. 110 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning wanneer u in het bezit bent van een invalidenkaart. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 90 cm. De drempels in de bungalow zijn max 2 cm hoog en voor de entree is een oprijplank beschikbaar. In de woon- en slaapkamer kan een draaicirkel van 150 cm gemaakt worden en in de badkamer is een minmale draaicirkel van 120 cm mogelijk. De woonkamer heeft een zit- en eethoek en de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open keuken met een kookeiland en diverse apparatuur.

Er zijn vier slaapkamers waarvan één op de begane grond met ieder twee eenpersoons boxspringbedden, voorzien van dekbedden. Er is een badkamer met o.a. aangepast toilet op de begane grond (zie toegankelijkheidslijst). Op de verdieping is een tweede badkamer met douche en wastafel.

Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Slaapplaatsen 8
Uitzicht

Aanwezig in verblijf:

De Bloemert 8 CT Comfort


Omgeving

In het land van de kleurrijke heidevelden met honderden kilometers fietspaden vindt u De Bloemert in Midlaren. Het waterrijke bungalowpark ligt direct gelegen aan het Zuidlaarderrmeer en biedt tal van watersportmogelijkheden. Of wilt u liever een bezoek brengen aan het verkeerspark in Assen of het molenmuseum in Zuidlaren? Stadliefhebbers kijken vanaf de Martinitoren over Groningen of nemen een rondvaartboot door de grachten. Er valt nog veel te ontdekken in de veelzijdige provincie Drenthe!Recreatiemogelijkheden

WoonkamerWoonkamer
EetgedeelteEetgedeelte
KeukenKeuken
Slaapkamer benedenSlaapkamer beneden
Aangepaste badkamerAangepaste badkamer
Contactpersoon
Bedrijfsnaam De Bloemert

Adres
Postcode
Plaats
Land

Telefoon
Mobiel
E-Mail DeBloemert@elkeplek.nl
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

De Bloemert 12 CT Comfort

Midlaren, Nederland

12 personen 6 slaapkamers

Deze twaalfpersoons extra toegankelijke bungalow (type 12 CT Comfort) heeft een oppervlakte van ca. 160 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar ..


TVMagnetronOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijk € 670,- Bekijk verblijf

De Bloemert 8 CT Comfort

Midlaren, Nederland

8 personen 4 slaapkamers

Deze achtpersoons extra toegankelijke bungalow (type 8 CT Comfort) heeft een oppervlakte van ca. 110 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning wanneer u in het bezit bent van een inv..


Al vanaf: € 244,- Bekijk verblijf