Al vanaf:
€ 218,-
()

Recreatiepark De Leistert

Recreatiepark De Leistert in Roggel in Midden-Limburg heeft prachtige en ruime plaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. U kunt er kamperen, maar er zijn ook prima accommodaties te huur.U vermaakt zich zonder twijfel prima op De Leistert. Zowel binnen als buiten kunnen u en uw kinderen spetteren en ravotte...

Accommodatie Camping Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen 8

Recreatiepark De Leistert

Roggel, Nederland


Recreatiepark De Leistert in Roggel in Midden-Limburg heeft prachtige en ruime plaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. U kunt er kamperen, maar er zijn ook prima accommodaties te huur.
U vermaakt zich zonder twijfel prima op De Leistert. Zowel binnen als buiten kunnen u en uw kinderen spetteren en ravotten in het subtropische zwembad, in het buitengolfslagbad, beide met grote waterglijbanen of kinderbad. Er is een attractiespeeltuin, een roeivijver, een dagstrand waar je de hele dag kunt vertoeven en een geweldige speeltuin waar kinderen worden uitgedaagd. Op de overdekte Plaza met prima voorzieningen en horeca is er een speeltoestel van meer dan 7 meter hoog: een echte uitdaging! Het animatieteam zorgt voor vermaak voor jong en oud. Toernooitjes, voorstellingen, je kunt het zo gek niet bedenken. Er is horeca, fietsverhuur, wifi, een supermarkt, bowlingcentrum, visvijver en een aantal sportvelden. In het restaurant van camping De Leistert kan ook de inwendige mens worden verwend.

Type verblijf Camping
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen 8
Uitzicht

Aanwezig in verblijf: SpeeltuinWi-FiZwembadWaterlocatie

Recreatiepark De Leistert


Omgeving

Tips voor de omgeving: het schitterende Leudal, wat ‘De tuin van Limburg’ wordt genoemd, Nationaal Park De Groote Peel, de Maasplassen en het gezellige Roermond met zijn Designer Outlet. Iets verder liggen de leuke Maasdorpjes, Nationaal Park De Meinweg, Maastricht, Weert en Venlo. Uiteraard kunt u ook in de directe omgeving van de camping wandelen in het licht glooiende landschap en fietsen naar bijvoorbeeld ‘De Maasplassen’. Attractiepark Toverland in Sevenum, Gaia Zoo in Kerkrade, Plopsa Indoor in Hasselt, Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen en De Peelse Golf in Sevenum zijn vanaf De Leistert goed bereikbaar.
De receptie helpt u graag!Recreatiemogelijkheden

BinnenzwembadBinnenzwembad
Animatieteam aanwezigAnimatieteam aanwezig
CampingplekCampingplek
GlijbaanGlijbaan
Indoor speelvoorzieningenIndoor speelvoorzieningen
ToiletgebouwToiletgebouw
ToiletgebouwToiletgebouw
SpeelvoorzieningenSpeelvoorzieningen
WaterpartijWaterpartij
Contactpersoon
Bedrijfsnaam Recreatiepark De Leistert

Adres
Postcode
Plaats
Land

Telefoon
Mobiel
E-Mail fabianvisje@gmail.com
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Recreatiepark De Leistert

Roggel, Nederland

8 personen 0 slaapkamers

Recreatiepark De Leistert in Roggel in Midden-Limburg heeft prachtige en ruime plaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. U kunt er kamperen, maar er zijn ook prima accommodaties te huur.U vermaakt ..


SpeeltuinWi-FiZwembadWaterlocatie Al vanaf: € 218,- Bekijk verblijf