Al vanaf:
€ 808,-
()

Domein de Cauberg 10 LT Luxe

Deze tienpersoons extra toegankelijke vrijstaande villa heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in het appartement zijn max 2 cm hoog. In de woon-, slaap- en badkamer kan een draaicirkel va...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 5 Badkamers 2 Slaapplaatsen 10

Domein de Cauberg 10 LT Luxe

Valkenburg, Nederland


Deze tienpersoons extra toegankelijke vrijstaande villa heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in het appartement zijn max 2 cm hoog. In de woon-, slaap- en badkamer kan een draaicirkel van 150 cm gemaakt worden.

De woonkamer heeft een zit- en eethoek, de eettafel is onderrijdbaar (minimaal 70 cm.) met een rolstoel. Er is een open keuken met diverse apparatuur. Er zijn vier slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspringbedden, voorzien van dekbedden. De aangepaste slaapkamer op de begane grond heeft twee hoog-laagbedden. De bedden zijn bij aankoomst opgemaakt. Er is een badkamer met aanpassingen (zie toegankelijkheidslijst) en een sauna en zonnebank. 

Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte 168 m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Slaapplaatsen 10
Uitzicht Aangepast rolstoeltoegankelijk vakantiehuis 10 personen in Valkenburg aan de Geul Limburg

Aanwezig in verblijf:

Domein de Cauberg 10 LT Luxe


Omgeving

Omgeving
In Valkenburg aan de Geul ligt Landal Kasteeldomein De Cauberg, naast Sauna & Wellness resort Thermae 2OOO waar u heerlijk kunt ontspannen. In Zuid-Limburg voel je je een beetje als in het buitenand. Het charmante landschap met de vele heuvels en hooggelegen plateaus. Ga erop uit, proef de sfeer en gezelligheid van de Bourgondische stad Maastricht, of maak een ritje in de stoomtrein. Alle bezienswaardigheden liggen op korte afstand van het bungalowpark! Recreatiemogelijkheden

Recreatieve voorzieningen ter plekke
Centrumvoorziening met een receptie, restaurant, bar, gratis wifi, fietsverhuur, en minishop (beperkt assortiment), uitgebreide informatie en verkoop wandel- en fietsroutes, reductiekaarten voor diverse attracties in de omgeving, VVV folderpost, gratis gebruik van het zwembad van Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen (ca. 1 km, op christelijke feestdagen en carnaval gesloten). Er zijn diverse kleine speeltuintjes,  sportveldje, tafeltennistafel, jeu-de-boules-baan

Contactpersoon Camping de Cauberg
Bedrijfsnaam Camping de Cauberg

Adres Rijksweg 171
Postcode 6325AD
Plaats Valkenburg
Land Nederland

Telefoon 043-6012344
Mobiel
E-Mail info@campingdecauberg.nl
Website: http://www.campingdecauberg.nl/

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Domein de Cauberg 10 LT Lu..

Valkenburg, Nederland

10 personen 5 slaapkamers

Deze tienpersoons extra toegankelijke vrijstaande villa heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85..


Al vanaf: € 808,- Bekijk verblijf

Domein De Cauberg 4 LT1 Lu..

Valkenburg, Nederland

4 personen 2 slaapkamers

Dit vierpersoons extra toegankelijke appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de wonin..


TVOvenParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuin € 355,- Bekijk verblijf

Tent

Valkenburg aan de Geul, Nederland

personen 0 slaapkamers

De camping beschikt over 16 comfortplaatsen met 16A electriciteit, water- en tv-aansluiting en 50 toeristische standaardplaatsen. Een gedeelte van de standaardkampeerplaatsen is half-verhard. Alle sta..


Al vanaf: Bekijk verblijf